Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natala...

Ostrzykiwanie BLIZN POTRĄDZIKOWYCH kwasem hialuronowym???

Polecane posty

Gość Natala...

Co o nim myslicie? Slyszalam dobre opinie o tym i umowilam sie na 3 lutego na konsultacje w tej sprawie. Byc moze od razu tez zzbieg. Jak ktos mial z tym do czynienia to bardzo prosze o opinie...

Gość nikk27
ale po jakims roku kwas hialuronowy sie wchłonie i bedzie znowu wiadac blizny wiec lepiej moze laser co2? to chyba skuteczniejsze i trwalsze no chyba że nie masz co z kasą robić

Gość Natala...
Chce szybkiego efektu, a kwas mi to daje.... Nie zamierzam po ostrzykiwaniu spoczac na laurach bo chce isc od razu na fraxel. Naprawde nikt nie byl na takim zabiegu..?

Witam Ja bylam na wypelnieniu blizn kwasem hialuronowym.Powiem tak z poczatku efekt byl super tzn blizny sie ladnie wypelnily i bylo ok,szczegolnie te ktore sa swieze i nie glebokie.Niestety po niecalych dwoch miesiacach kwas sie wchlonal i bylo tak jak sprezd wstrzykiwania.Niby efekt mial utrzymywac sie do nawet 8miesiecy ale mi po 2 juz sie wchnonal.Co do fraxela to jesli wypelnisz sobie blizny kwasem hialuronowym to nie mozesz isc na fraxel bo to jest przeciwskazanie,poniewaz laser uszkodzi kwas i tylko na darmo wydasz kase.Jesli juz to najpierw seria laserowa a pozniej na koncu kwas

Gość GagaGaga59
Kochani, byłam kilka lat temu na terapii laserowej i wybrałam drogie gabinety w Krakowie ESTETIKA i muszę Wam powiedzieć że marne efekty! Każdy zabieg trwający około 3 - 5 min. bolesny bo to przecież regularne parzenie skóry. Moje blizny potrądzikowe są miejscami głębokie więc musiałabym chodzić pewnie na 20 zabiegów - ja wzięłam 4 bo drogie! Jeden zabieg to 1.000 zł. Teraz pomyślałam o kwasie hialurynowym ale tu ktoś pisze, że też lipa! Pozdrawiam!