Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miesiączkaaa

Moje nazwisko mnie krzywdzi!

Polecane posty

Gość miesiączkaaa

Zamierzam zmienić. Bo nie ma dnia żeby ktoś mnie nie wyśmiał patrząc na dowód lub cokolwiek. Raz złapała mnie policja i jak im podałam dokumenty to parskali jak rżnięte konie;/ Nazywam się okropnie. Imienia nie zdradzę, żeby zachować jakąś anonimowość. Z takim nazwiskiem nawet nie myślę o założeniu konta na nk. Do zamążpójścia też mi daleko więc zmieniam na coś normalnego. A moje obecne: M. Kocioruba

Gość aaagnie
Nie widze nic smiesznego w tym nazwisku. Jak tak bardzo chcesz je zmienic, to mozesz je w sadzie zmienic.

Gość miesiączkaaa
Może trafiam na prostaków? skoro was to nie śmieszy? mnie też nigdy nie smieszylo, ale to logiczne skoro to ja się tak nazywam;/

W dodatku jak się je wymawia tak normalnie, w sensie nie sylabuje bo chyba nikt normalny nie czyta i nie mowi w ten sposob to uwagi nie ma na cos zwracać. Dla mnie normalnie, daj sobie spokój. Jka człowiek jest cham to do wszytskiego sie czepi

Gość ha ha ha to ja
znam ludzi,których nazwisko brzmi FIUT, POWAZNIE, TO JEST KRZYWDZACE :)

Gość Pach Pach
albo Warczygłowa lub Nieruchalski

Nie jest takie zle. Znam ludzi, którzy nazywają się: Kutasiuk Skwarka Waligrucha Pomponik

Gość nie widzę nic śmiesznego
w tym nazwisku.A co ma powiedzieć facet o nazwisku Pipka?Jest dziennikarzem i przedstawia się w radiu :P

Gość zmien jak go nie lubisz
w usc kosztuje to 37 zł

nie masz znowu takiego złego nazwiska:) czytałam niedawno że w Krakowie żyje kobieta która ma na nazwisko Cichoszybkowszędziedajka. Naprawdę!! Zawsze jak sobie pomyślisz że masz głupie nazwisko to pomyśl że mogłabyś się nazywać tak jak ta babka:D

Gość front plus
a co powiecie na imię Telesfor? A ja mam dopiero 21 lat;/ I tak dla wszystkich jestem Romek. Byłem w szkole dla ziomali, dla nauczycieli, nawet dla reszty rodziny. Tylko matka do mnie się zwraca: Telek, Teluś;/ Nie zmienię imienia bo to by ją zabolało, jednak cierpię z tego powodu bo ja jestem Romek a nie jakiś Telesfor kurna! We wszelkich dokumentach mam to głupie imię i w pracy niestety mówią do mnie 'oficjalnie'. Aż mi zęby zgrzytają jak to słyszę. Więc nie narzekaj, bo Kocioruba jest do przełknięcia.

Gość sexylady
mam kolegę nazywa nie Ireneusz Ruchacz to jest dopiero porażka :D

wlaśnie szukam w necie najgłupszych nazwisk żeby cie pocieszyc:D oto parę z nich: -kozibąk -lol -ciapciak -nieruchaj -ojczenasz :D

Gość ghbjkm
u mnie w boloku mieszka pani fiutowska :) i ma sie dobrze

Gość to imię Telesfor jest
niesamowite!!Pierwszy raz takie słyszę,bardzo niebanalne :) moim zdaniem brzmi świetnie

Gość to zmień jeśli chcesz
nie ma sensu się męczyć.

Gość kasiolll
WSZĘDZIESZYBKODAJKA .. Powarznie takie nazwisko przeczytałam w poradniku pod jakimś tematem.

może Kociorób ? żebys Ty wiedziała jakie ludzie maja nazwiska :o

Nie jest wcale takie zle :) Na prawdę ludzie mają gorsze :) skoro jesteś kobietą to w przyszłości wezmiesz nazwisko męża :) wyluzuj niech twoje nazwisko stanie się twoja zaletą znakiem rozpoznawczym :)

Gość chopy
Komisja Chopska ds. Socjologii i Przekroju Społeczeństwa Polskiego jest po trzynastominutowej naradzie. Głos zabierze przewodniczący komisji, magyster inrzynier Wirginiusz Lalka. NIE BÓJ KURDE ŻABY, W KRAJU SĄ TRZY OSOBY, CO MAJĄ NA NAZWISKO KUTAS... CIEKAWE, CZEMU JESZCZE SOBIE ICH KURDE NIE ZMIENILI.

Gość a co powiecie
nie ma co sie przejmowac nazwiskami, kiedyś w Rozmowach w Toku był temat nazwisk i było nawet Cipa

Gość fkoookk
w radiowej 1 mozna posluchac wiadomości a na koniec pan sie przedstawia: czytal wincenty pipka i spoko jezeli on ma do tego dystans to inni tez

Gość ciastkarka
nie jest wcale takie złe to TWoje nazwisko. Wiesz policja to często są prości ludzie i mogło ich to bawić, ale to o nich świadczy.

Gość znam babke która nazwywa się
kucypała

Gość DOKLADNIE POLICJANCI
SA JACY SĄ, POTEM SIĘ DZIWIĆ ŻE BIJĄ NA PRZESŁUCHANIU ITD. JAK DO POLICJI MOŻE DOSTAĆ SIĘ KAŻDY GŁĄB Z PAPIERKIEM SKOŃCZONEJ SZKOLY ŚREDNIEJ (NAWET MATURY NIE MUSI MIEĆ).

Gość załamka załamka
Też znam Kutasika. Kobieto masz normalne nazwisko . Uwierz mi.