Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarek123

Jakie szanse ze jest w ciąży ?

Polecane posty

Gość jarek123

tak wiec sprawa jest nastepująca mianowicie byc moze za bardzo sie denerwuje ale juz taki jakis jestem, otóż kochalem sie ze swoją dziewczyną w gumce, doszedlem wszystko ladnie pięknie następnie zdjalem gumke, wytarłem pena i troche lezelismy obok siebie ale po jakims znowu stanął i jakos tak dziewczynie powiedzialem zeby jeszcze raz na mnie usiadla i wykonalem tylko kilka ruchow po czym sie opamietalismy i nie robilismy tego dalej( oczywiscie drugiego wytrysku nie bylo), ale jakos tak mam nerwy czy przez te kilka ruchow bez gumki mogla ona zajsc w ciaze ? pierwszy dzien okresu miala ona 16 skonczyl sie jej 21 a robilismy to 23, jak duze są szanse na to by byla ona w ciazy ? w sumie okres dopiero w lutym powinien byc okolo 13 ale jakos tak zawsze bylem nerwowy i mnie to zastanawia czy te doslownie 5 czy 6 ruchów bez gumki moglo byc znaczace ? zwlaszcza ze 10 minut wczesniej mialem wytrysk w gumke, prosze o szczere odpowiedzi bo naprawde moze tylko tak sobie sie denerwuję

Gość jarek123
podbijam

Gość star guzik
nie ma szans...

Gość jarek123
ale wydaje wam sie ze na pewno ?

Gość jarek123
podbijam po raz kolejny

Gość ehh faceci.....
wydaje nam się.....ze na pewno....

Gość niusiaaa
zalezy jakie ma cykle. czy regularne, czy nie i jak dlugie. a jesli nie umyles penisa lub nie oddales moczu to róznie moze byc. ale jesli ma cykle nie krotsze niz 28 dni to szanse znikome :)