Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karusiazwarszawy

lek na odchudzanie z metaamfetaminą

Polecane posty

Gość karusiazwarszawy

Jest info o leku który jest nielegalnie sprzedawany w Polsce. W UE go wycofano, bo powoduje udary, zawiera metaamfetaminę, a w Polsce ciągle jeszcze jest w sprzedaży http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/ten-lek-na-odchudzanie-moze-zabic_128052.html Czy macie z nim doświadczenia? A może lepszy jest inny? Czy klaysyczne diety-cud? Nazwę leku usunęłam bo filtr anty spamowy go blokował

ja stosowałam. lek nazywał się stack, kupiłam go w Polsce w dobrym sklepie sportowym.zapłaciłam 160 pln za 100 sztuk. powiem szczerze, że w ciągu 1,5 miesiąca schudłam 27 kg.przerwałam na miesiąc i zaczęłam znowu. ale zaczęły się schody, miałam 3 razy zapaści , samopoczucie okropne, głowa bolała cały czas, mdłości z głodu(bo nie dało rady nawet na chama nic zjeść) mogłam tylko leżeć i polewać się wodą i tak ok 4 godz...więc zrezygnowałam. a czemu pytasz?

Gość karusiazwarszawy
Pytam bo koleżanka mi polecała ten lek, meridię. Była bardzo zadowolona z efektów, mówiła, że nie czuje depresji. Ale kiedy patrzyłam na nią z zewnątrz, byłam przerażona. Wyglądała jak kościotrup, nie mogła usiedzieć minute w jednym miejscu. :( Czy można stosować meridię przez krótki okres a później zrezygnować? Czy grozi mi efekt jojo?

tak grozi....jestem tego świetnym przykładem...dlatego teraz muszę spróbować innych metod.to fakt nie można usiedzieć w miejscu, a mnie do tego denerwowało wszystko, na czym tylko się skupiałam przez chwilę. także ja nie polecam, mimo że dużo schudłam w bardzo krótkim czasie. ale co się w głowie dzieje to już nie wspomnę .

jak wspomniałam ja miałam stack a nie meridię, ale działanie jest to samo...na prawdę nie polecam .

Gość Bo to tak jest
Ja brałam kiedyś meridię (lekarz mi przepisał, byłam otyła). Zero efektów ubocznych o których wszyscy piszą, żadnego pobudzenie, problemów ze snem itp. Mogłam łyknąć i od razu iść spać. Żadnych kołatań serca itp. Jedyne co, to bardziej pić mi się chciało. Po miesiącu miałam jakieś 5 kilo mniej. Odstawiłam bo szkoda kasy, 5 kg na miesiąc to na każdej diecie można spaść. I tak, jest po tym jojo, jak po normalnej diecie. Jeśli ktoś zaczyna brać bo się nie może powstrzymać od jedzenia, to po odstawieniu będzie miał to samo o ile nie bardziej (ja po odstawieniu byłam bardziej głodna niż zanim zaczęłam brać). Nie warto kasy wydawać.

Gość karusiazwarszawy
dzięki. Chyba zdecyduję się na coś mniej drastycznego, chociaż 27 kg w miesiąc brzmi nieźle. U mnie nic nie działa. :(

Gość wsedfrtghyjuikl
glupie baby a czego wy byscie chcialy po leku z metaamfetamina ? zachowywac sie spokojnie, malo mowic i moze jeszcze normalnie cos zrec? :o:o to sa normalne objawy jak po zazyciu metaafetaminy- niepokój, nic nie mozna zjesc, ciagle sie gada, jesli palicie to papieros za papierosem:o dokladnie znam objawy po jego zazyciu bo w przeszlosci sprobowalam 3 razy:o to jest NARKOTYK, kilka razy silniejszy od amfetaminy. na pewno macie ok 25-35 lat a glupsze jestescie ode mnie - 19latki :o

Gość Bo to tak jest
No właśnie ja się spodziewałam pobudzenia itd. A gówno. Tabletki w aptece kupione.

młodziutka 19 -stko. nie umiesz się wypowiedzieć to lepiej nic nie pisz.

Gość głupie babyyyy
nastolatka ma jednak rację, moze sobie kupcie od dilera amfetamine poprostu i bierzcie w malych dawkach- efekt ten sam, a mniej szkodliwa jest niz metaafetamina i taniej wam wyjdzie...