Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrwetaa

faceci którzy zakładja noge na nogę...

Polecane posty

Gość wrwetaa

co sądzicie ? dla mnie to dziwnie wygląda... jakoś facetom to nie pasuje... tak wam wygodznie czy jak??

Gość dla mnie to też dziwne
Na szczęście mój tak nie zakłada...

Gość wrwetaa
poznałam kogoś i "on" tak właśnie robi... hm nie podoba mi się , odpycha mnie i to ma być powód rozstania ???

Gość juu
heheh ja swojemu zawsze powtarzalam ze tak siadaja geje i nie robil tak :) dla mnie to niemeskie .. nie podoba mi sie to.. tak samo jak facet z podciagnietymi skarpetkami po lydki czy w za krotkich spodniach.. obciach.

Gość jeśli facet zakłada
nogę na nogę oznacza to że ma w sobie pierwiastek intelektualizmu i myślicielstwa

Gość ahohajuja
tak robia ci z malym przyrodzeniem

Gość ahohajuja
chyba pierwiastek kobiecosci ahahaha

Gość poszaleliście tu
??? To właśnie takie siadanie przeszło z mężczyzn na kobiety. Kiedyś było nie do pomyślenia, żeby kobieta tak siadała.

Gość Jak zwykle na kafeterii ktoś
musi zrobić z gówna problem. Mnóstwo facetów zakłada nogę na nogę. Nie gejów. Przecież to jest często spotykane i normalne.

Gość uuuuuuuuuiii
ale okropnie to wygląda co dusi małego bo boi sie ze jak mu staie to bedzie widać i go ugniata ??

Gość
kojarzy mi sie z takim gejopoetą, ble.

Gość Jak zwykle na kafeterii ktoś
I nagle dziś nastki zaczęły się tym przejmować? No tak, ferie się zaczęły. A teraz podszywy

Gość ahohajuja
to totalnie degraduje meskosc, dlatego ja gustuje w dresiarzach, oni nie maja takich pedalskich inklinacji.

Gość
Tuleja, zeby bylo jasne - nie bede ci za to placic:classic_cool:

ale jak zakłada nogę na noge, jest damski sposób i męski damski to jak na jedno kolano się opiera druga noga pod kolanem, a męski to jak na kolanie opiera siękostkę drugiej nogi

Gość wrerree
to jak kostke na kolanie to ok ale to chodzi własnie o taki kobiecy układ...

To siedzenie z trzymaniem kostki jednej nogi na kolanie drugiej jest owszem męskie - takie siedzenie nie przystoi kobiecie, ale my mówimy o tym pierwszym - damskim, czyli kolano na kolano.

Gość Do lekarza
Macie zasrane problemy Fuck you

Gość a wasi faceci
w ogóle umieją tak założyć nogę na nogę po kobiecemu bo mój się zawsze naśmiewa z takiego siadania przez facetów i tylko jeden u niego w pracy tak umie zrobić...inni faceci nie mogą połozyc nogi na nodze bo im się te nogi nie łączą i mój mówi ze to okropny ból....także jak już to tylko umie tak załozyć nogę na kolano po męsku. poza tym zgadzam się ze facet siedzący z nóżką na nożce głupio wygląda:O

Gość gryczka
Mój niestety czasem tak siada, ale tępię to:-p Ja za to siadam po męsku często - kostka na kolanie drugiej nogi...

Gość a wasi faceci
trudno zebym nie gadała jak mam męża od 6ściu lat;) kiedyś ten temat był u nas na tapecie bo se faceci popili i jaja robili z tego kumpla który tak siada a reszta próbowała i żaden nie umiał załozyc tak nogi na nogę jak kobieta czyli zeby udo dociskało do uda.

Widzę, że niektórzy panowie mają kompleksy z tego powodu, że tak siadają ;) Mówcie co chcecie, jest to niemęskie i tyle. Tak samo jakby stali, np. w kościele czy gdzieś tam z nogami złączonymi jak kobieta, tak jakby nie mieli nic w kroczu ;p P.s. Nie jestem małolatą i lekcje odrobiłam wiele lat temu ;)

Dodam, że sprawdza się, gdyż u mężczyzn, u których widziałam taki sposób siedzenia, prędzej czy później można było zauważyć "ciotowatość".

Sorry, ale ja nie wymagam depilowania klaty, nóg czy tyłka u faceta, jedynie podcięcie owłosienia pod pachami czy w miejscach intymnych bo zbytnie kłaki nie wyglądają apetycznie. Farbowanie włosów, solarium, regulacje brwi, manicure itp. u mężczyzn są również dla mnie niemęskie.

Gość a wasi faceci
ja nigdy nie wymagałam od mojego męża depilacji ciała czy noszenia wymuskanych gajerków tak samo jak nie zwracam mu uwagi jak ma siedzieć...sam o siebie dba, sam się ubiera w to co lubi i siedzi tak jak mu wygodnie... napisałam tu tylko to co sama usłyszałam od niego i jego kolegów.