Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjkn

W jaki sposb oswiadczyl sie wasz mazeczony ? czy ktoras z was odmowila, albo

Polecane posty

Gość kjkn

odpowiedzala, ze musi miec pare dni do zastanowienia sie ? Czy odrazu bylyscie pwne , decyzji ? no i czy faceci w ogole boja sie odmowy , czy sa pewni, ze dziwczyna przyjmie zareczyny ?

Gość kjkn
mi o.świadczył , że już chce mnie legalnie dymać , i już może czy jeszcze musi mnie bajerować. no i się zastanawiam

Gość a ja powiem
dla mnie oświadczyny nie były zaskoczeniem. w ogóle te ceregiele nie bardzo do mnie przemawiają, ale takie zwyczaje...

ja pamietam jak kiedys byly mis ie oswiadczyl ... gotowalam w kuchni i jak wrocil pracy to po prostu pewnego razu mi dal pierscionek, taaakie tam normalne :o zadnej romantycznosci nic inwencji tworczej hehe:D ale i tak bylismy wtedy za mlodzi iciesze sie ze sie to skonczylo, zanim sie zaczelo..

hej, mój oświadczył się o północy- sylwester 2008-09... do dziś się zastanawim czy był to 31.12 czy może już 2009 ;p w każdym razie fajerwery nie zagłuszyły mojego TAAAAK!!! :D teraz następny krok-ślub....:)

Gość buuuuuuuuuuuhfuuudsauuuuuuu
nad zalewem, zrobił dwa podejścia bo go zgasiłam za pierwszym razem :) oświadczył mi się na wieży widokowej nad wodą :D

Ex narzeczony przyszedł prosić o moją rękę mojego ojca. Trochę staroświeckie ale mi się bardzo podobało. Oświadczyny przyjęłam, a miesiąc później zerwałam zaręczyny ponieważ chciał mnie ubezwłasnowolnić. Teraz się cieszę, że to skończyłam bo pewnie zakładałabym tematy: mój mąż mnie bije i nie mogę odejść.

Gość www.tnij.org/prawica2010
nie zmaierzam sie żadnej dziewczynie oswiadczac bo ślub i wesele to tradycje ludowe z 19 wieku a my żyjemy w 21 wieku,w erze atomu

Gość traumatyczny
moja dziewczyna parę dni przed moimi planowanymi zaręczynami całkiem zerwała ze mną kontakt..chciała zaręczyn, dawała mi do zrozumienia, który jej się pierścionek bardzo podoba, wydawała się być bardzo szczęśliwa, a ja zapatrzony jak w obrazek.. dziś nie ma już nic, nie ma już Nas.. nalegam na rozmowę..nie chce..

Gość kjbn p
traumatyczny to ja Ci wspolczuje chlopcze ;/ dziwne ze tak z dnia na dzien zmienila zdanie echhh ;/

Gość kamilka bbb
A u mnie było tak: Przyjechał, poszłam zrobić herbatkę, a jak wróciła, on sta z pierścionkiem i spyta, czy zostałabym jego żoną. Byłam lekko osłupiała, chociaż chodziliśmy ze sobą juz 5 lat. Ae jakoś naturalne u mnie te oświadczyny wypadły :) Za pół roku ślub i jak na razie - odpukać - jest miedzy nami coraz lepiej, bliżej, intymniej ;)