Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
ziom73

zarabiaj pisz opinie i odbieraj nagrody - przeczytaj bo warto

Polecane posty

Chcesz dostawać punkty za pisanie opinii o danym produkcie, a potem wymienić je na nagrody??? Pragnę przedstawić państwu program Punktatorzy serwisu Cokupić. Serwis Cokupić jest częścią Grupy Allegro. Dlaczego warto zostać uczestnikiem? Każda wartościowa opinia może komuś pomóc w trudnej decyzji zakupowej. Dlatego jesteśmy gotowi ją nagrodzić. Dlaczego masz dzielić się swoim zdaniem za darmo? Doradzaj innym co kupić i zgarniaj nagrody! Od początku trwania programu Punktatorzy wybrali już ponad 3500 nagród. Teraz jest Twoja szansa na odebranie nagrody. Dzięki temu programowi za niecały miesiąc uczestnictwa mam nowy telefon, bo właśnie taką nagrodę wybrałem dla siebie. Pamiętajcie! 1 opinia = 15 punktów Co 100 opinia = dodatkowo 50 punktów Aby odebrać nagrodę wystarczy kilkanaście opinii. Serwis Cokupić jest częścią Grupy Allegro. Oznacza to, że możesz bezpiecznie zalogować się korzystając ze swojego loginu i hasła z Allegro. Aby zarejestrować się musisz posiadać konto w Allegro. Następnie poprzez ten link https://cokupic.pl/zaproszenie/kumanek73 logujesz się nickiem i hasłem z Allegro. Po zalogowaniu się pojawią się Twoje dane z Allegro i następnie klikamy na przycisk wyślij. Teraz już wystawiamy opinie i odbieramy nagrody. Rejestracja: https://cokupic.pl/zaproszenie/kumanek73 Przekaż ten link znajomym, aby i oni mogli odbierać nagrody. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania pisz: kasa_za_komentarze@op.pl Nie zwlekaj — zostań "Punktatorem"! Pisz opinie — wybieraj nagrody.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować