Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studetkaa122354

EKONOMIA -jeden z trudniejszych kierunków studiów- kto studiuje?

Polecane posty

Gość studetkaa122354

Gość jhnhbikjhi
nie rozśmieszaj mnie robiłam jako drugi fakultet i co niby z nim trudnego jest?:D

Gość .....ot..co......
idz lepiej na polibude to zobaczysz dopiero ciezkie kierunki :O:D

Gość studetkaa122354
jedza i jak Ci idzie,ja jestem na 2 roku robi sie zdecydowanie trudniej co w tym trudnego? duzo wiedzy z obszaru calej gospodarki,ekonomi,nieruchomosci,zarzadzania,finansów,trudne czasami do zrozumienia mechanizmy które trzeba umiec powiazac ze sobą

Gość jhnhbikjhi
to są studia nie podstawówka:)

Gość studetkaa122354
ogolnie naprawde trzeba sie orientowac,byc oczytanym miec pojecie o polityce,gospodarce itd do tego byc umysłem matematycznym bo trzeba opanowac matematyke,ekonometrie

Gość jhnhbikjhi
to tak samo jak na informatyce trudno jest tym ,którzy nie mieli programowania w liceum

Gość akkhgjv
a gdzei studiujesz ta ekonomię- ja skońzyłam z palcem w dupie- to łatwe studia!

Gość jhnhbikjhi
nie no proszę, co jest trudnego w ekonometrii?????

Gość studetkaa122354
to ze napisalam ze to trudny kierunek nie znaczy ze mam problemy,lubie swoje studia i interesuje sie tym,ale nie powiem ze nie musze sie przykladac duzo czytac i sie uczyc ! dodam ze jestem na panstwowej ekonomicznej uczelni a nie w jakiejs prywatnej szkole bo to tez roznica jestem po LO

Gość aHCflhysgfbchyagfbcylsea
ekonomia jest taka średnia daleko jej do politechniki i każdego kierunku inzynierskiego na akademii rolniczej jestem inżynierem to wiem co mówie, na inzynierskich tłukłam non stop, ale to były dzienne teraz jestem na zaocznych tutaj ucze sie głownie rachunkowosci bo poszłam do grupy zaawansowanej, duzo jest na ekonomii jakich badziewnych zapychaczy typu historia mysli ekonomicznej - żenada... ale z kolei to trudniejszy kierunek niz jakas pedagogika dajmy...jest tu przeciez i matematyka i statystyka i ekonometria

Gość studetkaa122354
jhnhbikjhi dla Ciebie pewnie wszystko jest łatwe a u mnie na kierunku niektórzy maja ogromne problemy mi ekonometria sprawia trudnosci a studiuje na SGH

Gość jhnhbikjhi
ja skończyłam informatyke i ekonometrię więc matematyke mam w paluszku, zrobiłam licencjata z ekonomii i nie ma porównania z wczesniejszym kierunkiem

Gość studetkaa122354
ja nie twierdze ze na polibudzie,kierunkach inzynierskich jest łatwo mozliwe ze trudniej,to zalezy tez od człowieka co mu sprawia trudnosc ale nikt mi nie powie ze ekonomia jest prosta-bo tak nie jest to nie to samo co pedagogika czy humanistyczne kierunki mądrujecie a ciekawe czy ktos skonczył ekonomie czy podobny kierunek na SGH w Warszawie,radze spróbowac,to nie jest kierunek dla matołów