Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama z laktacyjnym problemem

Mąż ściąga pokarm dla dziecka i brakuje

Polecane posty

Witam, mam taki problem...może wydać sie śmieszny ... urodziłam dziecko a mój mąż wykorzystuje to i ... wypija mleko !! karmię piersią , ale gdy mój mąż sobie tylko troszkę wypije to już nie starcza dla dziecka a mnie straszliwie boją piersi. jak to ukrócić

to nie prowokacja, on to naprawdę robi!!!!! i jeszcze mi wmawia że wszyscy faceci tak robią :(

Gość jest to raczej
mało prawdopodobne bo odruchssania mają niemowlęta a z czsem on zanika. A nie jest możliwe,żebygo nie starczało bo mleko produkuje się w zależności od potrzeb i gdy przystawiaszdziecko to onodyktujeile potrzebjewięc powodzenia ze swoją prowokacją

no wiadomo, że raczej wśród znajomych nie usłyszysz o żadnych patologiach, chyba wstyd o tym mówić, ja też bym nikomu się nie przyznała, nawet mamie, ani najlepszej przyjaciółce...nie wiem może pójde z tym do specjalisty?? do psychologa??

Gość ssjshjs
i co mzoe na siłe ci tego cycka bierze i pije??:) nedzna prowokacja:)

Gość arabessskAAA
mi też się wydaje że to prowokacja. Jaka normalna kobieta, która nawet jeśli ma takiego potłuczonego męża nie potrafi mu przemówić do rozumu tylko radzi się na forum.... Ciekawe co jeszcze ludzie wymyślicie..hihi