Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milena27

Dobry ginekolog w Krakowie

Polecane posty

Gość Milena27

Czy ktoś może polecić dobrego lekarza? Jestem na początku ciąży i mam dylemat u kogo ciążę prowadzić. Fajnie by było też, żeby to była osoba pracująca w szpitalu, żeby w razie czego było łatwiej. :)

Gość w Kopernikuu
dr Krzysztof Bereza

Gość w Kopernikuu
sorki, pomyliło mi się - miał być Tomasz Bereza, do Krzysztofa (jego brat) nie idz, on jest niewyspany i olewa pacjentki :)

Gość słyszałam
że Wojtyś z Kopernika, jest dobry, przyjmuje prywatnie w Fertility Clinic

Gość Milena27
Hm.. Dr Bereza Na portalach ma różne opinie. Kilka dobrych i kilka złych. Mam nadzieję, że jeszcze się dziewczyny wypowiecie :)

A czy ktoras z Was prowadzila ciaze u dr. Marka Kmiecia, lub Tomasza Homy ? Jest ktos, kto moze sie podzielic opinia na ich temat ? Pozdrawiam, ano ja

Gość wowowow
Thomas Horny is so horny... mrauuuu :classic_cool: ❤️

Gość lol lol lol
homy... H O M Y ;P lol...

Gość Milena27
Niestety ja nic o nich nie słyszałam. Gneralnie miałam nadzieję, że więcej osób się wypowie... Do tej pory chodziłam do dr Masior. Ma bardzo dobra opinię, zawsze w przychodni jest do niej tłum. Mam jednak pewne ale do niej (nie jakieś wielkie zarzuty, ale jednak). Słyszałam, że dobra jest dr Springfild. Czy komuś prowadziła ciążę? Niestety nie wiem czy mają gdzieś etat w szpitalu.. I tu zastanawiam się nad kimś kto nie tylko dobrze poprowadzi moją ciążę, ale jeszcze w razie czego pomoże w szpitalu.

Gość kachakrakow31
ja chodze do metramed do dr beaty olszanskiej =swietna lekarka pracuje tez w zeromskim .prowadzi moją ciąze jestemw 31tygodniu

Gość hm...........
ja chodzę do Krzysztofa Berezy od 5 lat i nie narzekam. MOże nie jest za bardzo rozgadany, ale nigdy do niego nic nie miałam. Prowadził moją ciążę, jak było zagrożenie poronienia to dzwoniłam na jego komórkę i zawsze mnie przyjął.

Gość gość
Jest w Krakowie Tomasz Łabiak na pewno z takich godnych polecenia ginekologów. W zasadzie chodzi do niego cała moja damska część rodziny. Lekarz ma swojego FB – www.facebook.com/GabinetLabiak. Można tutaj sobie sprawdzić dokładny adres i tel.

Gość julkaaas
Bardzo cenię doktora Tomasza Łabiaka. Leczę się u niego ginekologicznie w gabinecie na Podkowińskiego. Właściwy człowiek we właściwym miejscu. Miły, sympatyczny, życzliwy.

Gość gość
Mogę pary dobrych słów napisać o panu Łabiaku z gabinetu na Podkowińskiego. Jest grzeczny, uprzejmy, człowiek się u niego w gabinecie nie czuje jak na szpilkach. A generalnie za wizytami u ginekologów nie przepadam. Tutaj jest inaczej, przyjazna, kulturalna atmosfera, wysoki profesjonalizm.

Gość kinga3211
Hej, polecam tą przychodnię http://cmp.krakow.pl/ , ginekolog który w niej przyjmuje jest bardzo uprzejmy :) BYłam na mojej pierwszej wizycie własnie tutaj i odnoszę bardzo dobre wrażenie :)

Gość gość
Poszłam z córką na jej pierwszą wizytę do ginekologa Tomasza Łabiaka. Lekarz został wcześniej uprzedzony o sytuacji. Córka się mocno bała, ale całe badanie przebiegło w naprawdę profesjonalnej, miłej atmosferze. Chcę, żeby moja córka dbała o zdrowie w przyszłości, szczególnie w sprawach intymnych, a taki lekarz jest na wagę złota, bo rzeczywiście zostawia pozytywne wrażenie.

Gość sabina98
Przeszłam kilka zabiegów i szerokie leczenie, które umożliwiło wyjście z problemu bolesnego miesiączkowania za pośrednictwem krakowskiego ginekologa Tomasza Łabiaka. Miałam dość skomplikowany przypadek, który wymagał szczególnej troski ze strony ginekologa. Całe szczęście, że trafiłam na pana Tomasza, bo umiał mnie uspokoić i wskazywał na skuteczne metody leczenia. Szybko wróciłam do siebie.

Gość gość
Wyślij zapytanie odnośnie leczenia przez www.facebook.com/GabinetLabiak . Ten ginekolog często odpowiada bezpłatnie na pytania pacjentek i kieruje do odpowiednich specjalistów. Ginekolog i położnik, odbiera najtrudniejsze porody, mnóstwo wskazówek. Miałam trochę problemów z wynikami krwi podczas ciąży, ale wszystko na bieżąco było regulowane. Lekarz zostaje w kontakcie z pacjentami, doradza też w zakresie pozamedycznym. Zaufanie po pierwszym kontakcie.