Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest mi cięzko ze siostra cier

Juz nie wiem jak mma pocieszać siostre

Polecane posty

Gość jest mi cięzko ze siostra cier

jej facet jest zwyklym tepym samcem !! siedzi non stop przed kompe, nic nie pomaga w domu, brudas !! ciagle sie o coś czepia

Gość jak mam jej pomoc
? jesli ktos byl w podobnej sytuacji to prosze o wskazówki

Gość ja bym nie leciala
moj ojciec kiedys potrzepal meza siostry mojej mamy, bo pił...a dzieci małe miała...guziki mu pourywał...:D pomogło na krótko... a z nim moze meska rozmowa? wjedz mu na ambicje

Gość jak mam jej pomoc
wlasnie zadne rozmowy nie pomagaja !! wiem , ze nie jest glupi bo nieraz fajnie sie z nim rozmawia..ale ogolem gdyby nie milosc miedzy nimi, na jje miejscu bym go zostawila !!!!!!!

Zasada jest prosta.facet sie nie zmienia dlatego jesli ktora chce wyjść za mąż niech wpierw pozna dobrze i dlugo swego faceta. Faceci starają sie jak kobiety na poczatku bardzo a potem... Radzę ci sie bardzo nie wtrącać.twoje gadanie tylko go wkurzy a nic nie zmieni. Cierp Cialo cos chciało i tyle...

Gość tyle ze to powiedzenie nie
jest tutaj w ogole adekwatne

Gość lucjan B
23456 tak jasne kazdy facet to swinia, wszystkie nieszczescia to przez nas a wy to takie niewiniatka wszystkie bez wyjatku. Rzygać mi sie chce jak ktos generalizuje i wkłada wszystko do jednego worka.

zamiast ja pocieszac to moze otworz jej oczy,i moze powinna sie z nim rozstac skoro jest taki zly.

Gość ja bym odcieła internet

Gość Lady in white//
po co ona z nim jest? bo ma klapki na oczach i wierzy, że już nikogo w życiu nie spotka? lepiej być samemu przez jakiś czas niż znosić trutnia! rozmawiaj z nią o tym, ilu jest fajnych facetów na świecie a ona tkwi przy kimś niewartym jej uczuć. Pewnie wyobraża sobie, że kocha go wyjątkowo mocno i w imię tego uczucia powinna być wytrwała. A to nieprawda, bo miłość ma sens gdy jest wzajemna i przynosi szczęście.

Gość a jak nie to kopa mu
czyli zwykly len...albo mamusia go tak wychowała..to typowe.. facet inteligentny mily, niby okey, ale do zycia w domu nie..len i tyle.. No to mu powiedz, ze rece mu nie odpadna jak umyje za soba talerz..ostro i inteligentnie z nim...

Gość Girl_UK
to niech spierdala chuj glupi tempy polak :): ):) Fucking cunt :)

Gość nie sa malzenstwem
ale on cos na ten temat cos ostatnio mruczy...choc wiem, ze siostra raczej nie jest za legalizacja zwiazkow raz jest naprawde dobrze a drugim razem no poprostu rece mi opadają !!! dzięki za wypowiedzi