Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanko od niezorientowanej

Karta kredytowa. Co, gdzie i jak???

Polecane posty

Czesc, Czy możecie polecic mi jakis bank w ktorym łatwo moża otrzymac karte kredytowa z niewielkim limitem.Tanią i bez wielkich formalnosci? Dodam ,że zarabiam obecnie 1600 netto. Pracuje od 4 miesięcy ( na umowe na czas okreslony pol roku ),ale za 2 tygodnie zmieniam prace na inną - 2000 netto. Umowę na czas próbny 3 miesiące mam już podpisaną. Jakie dokumenty zabrać ze sobą? Stara czy nową umowę? Czy muszę mie

zaświadczeni eo zarobkach weź ze sobą, każdy bank da ci kartę, z tym, że bezpłatna to ona jest w pierwszym roku, potem róznie, 50-100 zł, zależnie od rodzaju i limitu

No właśnei...czy musze miec to zaswiadczenie czy wystarcza umowy o pracę? Siedziba firmy jest w Gdańsku i nie wiem kiedy mi wyślą to zaświadczenie , zwłaszcza ,że juz kończę prace w tej firmie i znając ich nie będą się z tym spieszyć ... ;/ Możecie polecic mi jakies konkretne banki?

No właśnie, a mogę wziaść ze sobą same umowy o prace? SIedziba firmy jest w Gdańsku i boje sie ze beda dlugo zwlekac z tym zaświadczeniem i jego wyslaniem... Możecie polecić mi jakieś bezproblemowe banki???

Gość Magda Ewa Maria
u mnie jeśli klient stara się o kredyt czy kartę nie może byc w okresie wypowiedzenia ani w okresie próbnym... nawet jesli pojdziesz do banku i poprosisz o oferte bez zaświadczenia to i takwszystko jest potwierdzane w zakładzie... Ale możesz próbowac :)

Serio? Kiedys mialam karte kredytowa , jescze jako studentka , bez zadnych dochodów w Millenium na 3000. Tylko na dowód, załatwiana przez telefon w ramach jakiejs promocji sephory chyba... Nie byla mi potrzebna, spłaciłam i zrezygnowałam.Troche załuje ... ;/

Gość Magda Ewa Maria
Ewa: telefonicznie - rzadko zdarzają się weryfikacje terenowe u

???