Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olidkoko

znacie coś naprawde dzialajacego na spierzchniete usta??

Polecane posty

Gość balsam do ust tisane

Gość carmex tylko i wylacznie
zaden tisane i zaden miod. Mialam zawsze probremy z suchymi ustami, w dodatku obgryzalam skorki :o Mialam tisane, smarowalam miodem, kremem nivea i roznymi pomadkami, do tej pory mam kolo 100 pomadek ochronnych do ust i nic nie pomoglo. Kupilam carmex na allegro bo trudno bylo go dostac u mnie i od 2 lat nie mam nawet jednej suchej skorki na ustach :) sa nawilzone i wygladaja pieknie. Poczytaj sobie opinie na wizazu czy damskiej torebce, jak widac ten balsam jest najlepszy.

Gość panijaśminowa
Ja również używam miodku i non stop kremu granatowego NIVEA:) Ważna jest systematyczność. "Carmex" rzeczywiście jest bardzo dobry na spękane, spierzchnięte usta, choć mnie przeszkadza w nim efekt chłodzenia i dodatek kamfory:(

Gość NIE NIE NIE NIE NIE
NIC TAK NIE DZIAŁA JAK MAŚĆ WITAMINOWA ( DO KUPIENIA W APTECE ZA OKOŁO 3 ZŁ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość czczcz45454
Ziaja-wazelina,nie ma niczego lepszego a cena zaskakująco niska

Gość ahaaaaaaaada
1. masaż warg miękką, zwilżoną szczoteczką (codziennie wieczorem, 1-2 minuty) 2. co wieczór tłusty odżywczy krem i po jego wchłonięciu maść z wit. A . Jak usta spękane do krwi to 1-2 dni potraktować na noc tribiotikiem. Krem warto nałożyć też rano. 3. Na co dzień pomadka ochronna neutrogeny i nie oblizywać się na mrozie, nieważne jakie ciacho obok przechodzi ;)

Gość baskant
Czytaj ze zrozumieniem, zupopomidorowa: dziewczyna napisała, że tribiotic można zastosować PRZEZ jeden-dwa dni, a nie co dwa dni. Widzisz różnicę?

Gość hellllllooo****
balsam do ust TISANE ok. 8-9 zł w aptece. Nie mogę bez niego żyć ;) najlepszy!

Gość 30cm ponad chodnikami
krem tłusty Dermosan. naprawde jest rewelacyjny. używam go chyba od zawsze , usta mięciutkie, idealne: ) w aptece kosztuje ok 8 zł.

Gość Kaśś ś ś śśś
najlepsza jest WAZELINA KOSMETYCZNA!! bezbarwna a efekt nawilizenia utrzymuje sie naprawdę długo:) sama stosuję i polecam :) nie warto kupować specjalnych kremów albo pomadek za wygórowane sumy bo jest wazelina która jest naprawde tania ;))

Gość ja tez nie
wit A,Tisane

" [zgłoś do usunięcia] baskant Czytaj ze zrozumieniem, zupopomidorowa: dziewczyna napisała, że tribiotic można zastosować PRZEZ jeden-dwa dni, a nie co dwa dni. Widzisz różnicę?" Mój błąd, faktycznie nie zauważyłam. Tak czy owak tribiotic to shit :O

Gość WalerianB
Musisz często oblizywać usta na mrozie. To zawsze pomaga na takie sprawy.