Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clementine.

Dlaczego dziewczyną są z facetami, którzy ja traktują jak szmaty?

Polecane posty

Gość clementine.

Mam chyba z 7 koleżanek, które ciągle żalą się i płaczą przez swoich facetów- a to są chorobliwie zazdrośni, a to na nic nie pozwalają, robią awanturę o byle co, traktują jak ścierwa... a one przy nich tkwią :O Patologicznym przykładem jest koleżanka, która jest z facetem 2,5 roku, przez ten czas on ją wyzywał, bił, traktował jak śmiecia, w końcu ona wzięła się w garść i go zostawiła. Tydzień później on przyjechał do niej z pierścionkiem, nawet nie przepraszając... oczywiście ona o wszystkim złym zapomniała :O

Gość little bijou
Coś w tym jest, moja siostra ciagle laduje sie w zwiazki z facetami ktorzy nia poniewieraja... a ona by im nieba uchylila :O masakra

Gość nitka..22
bo miłość jest ślepa, zawsze usprawiedliwisz i zawsze masz nadzieje ze to sie zmieni, ale czasem zmienia sie zbyt późno znam za to dwa przykłady - 1 bił wyzywał był chorobliwie zazdrosny - ona z nim wpadła i od tego momentu jest najwspanialszym mężem pod słońcem drugi był cudowny, ideał,wyjątkowo miły i sympatyczny, zawsze przychodził z kwiatami dla niej, jej siostry i mamy... pierwszy raz uderzył na weselu, bił nawet w ciąży i traktował jak ścierwo (a ona nadal kochała;/)

Gość katrzaaerzyna
heh nie wiecie to nie mowcie, ja bylam w takim zwiazku przez 6 lat, 6 lat ponizania i wyzywania od dziwek....... bardzo ciezko jest z tego wyjsc to jak uzaleznienie czujesz sie taka slaba i taka nic niewarta ze nie wyobrazasz sobie ze sie podniesiesz....... trwalo dlugo na szczescie teraz mam cudownego faceta i jakies perspektywy na przyszlosc, a mam 26 lat

Gość clementine.
nitka 22- ale sama przyznasz, ze to chyba wyjątek, facet, który nagle się zmienia... Najgorsze jest to, że taka dziewczyna jest uzależniona od takiego drania i ciągle ma nadzieję, że on z tego "wyrośnie". A z tego co widzę, jest tylko gorzej :O Jak w ogóle kobieta może sobie pozwolić, żeby doszło do takiej sytuacji, ze facet stawia warunki, mówi co jej wolno a czego nie, albo nawet bije? :O nie wyobrażam sobie tego...

Gość Wolvfram
hej dziewczyny , a może jest jeszcze inna przyczyna, że lubicie być NIE szanowane a wynika to z tego powodu , że w domu ojciec pijany wyzywał Ciebie i Twoją Matkę i tak wychowane inaczej nie potraficie żyć i potrzebujecie takiego faceta , który lubi wypić i skopać swoją ofiarę ?

Gość mama radzi...............
a dlaczego faceci tak sie wogole zachowuja? bo im na to pozwalamy. albo od razu ustalamy zasady "gry" a jak nie przestrzega to do widzenia. moje zdanie.

Gość clementine.
No ok, ale czemu dziewczyny sobie na to pozwalają, bo nie rozumiem? :O Moja ciotka też była przykładem kobiety, która latała naokoło męza, obiadek pod nos, wysprzątane, a on sączył piwsko przez tv i jeszcze miał do niej pretensje całe życie... Czemu kobieta nie potrafi powiedzieć NIE? :O

Gość clementine.
nieładne :P A może jest tu jakaś dziewczyna, która tkwi w takim związku?