Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatkanaaaaaaa

PERMANENTNIE ZATKANY NOS, BEZ BOLU I KATARU. CO TO MOZE BYC?

Polecane posty

Gość zatkanaaaaaaa

3miesiace wstecz juz mialam zatkany nos ale dalo sie oddychac,pozniej zaczelam go kroplic i calkiem sie zatykal,pozniejprzeszlam katar,a nos jak zatkany tak zatkany i bez kropli ani rusz,co to moze byc ;((

Gość jedyna metoda
wskazówki w temacie "Katar od pół roku" Jest to na 100% jakaś bakteria, jak chcesz znać nazwę to zrób wymaz z nosogardła na posiew i przy okazji antybiogram, bo być może trzeba będzie użyć antybiotyku.

Gość elzbietass
Powinien się sprawdzić inhalator Alergia Stop. Dla całej rodziny rozwiązanie, mogą się równie dobrze dzieci inhalować jak i dorośli. Głównie jest zrobiony do leczenia z alergii ale ja to bardziej korzystam przy przeziębieniach i też się sprawdza. Wygodna obsługa, solidna obudowa, ale całość nie jest jakaś masywna ale dość lekka.

Gość marta

Najlepiej kupić Simple. Niedrogi a bardzo uniwersalny. Nie ma infekcji drog oddechowych której nie można by tym inhalatorem podleczyć.

Gość Gość

Novama Familino Pro dobry inhalator. Przeczyszczam regularnie jamę nosową. Testowałem kiedyś ten inhalator na jakimś spotkaniu w branży medycznej i bardzo mi się spodobał. Współpracuje z każdym lekiem, więc sprzęt zdecydowanie uniwersalny.