Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hm...i co teraz

Co mam teraz zrobić?On mnie nie kocha tak jak ja chcę...

Polecane posty

Gość hm...i co teraz

Witam wszystkie Panie,mam nadzieję że któras z Was mi pomoże lub doradzi. Otóż jestem z facetem od prawie 3 lat ( w maju będą 3 lata) i on nagle ostatnio powiedział mi że nie kocha mnie tak do konca...Tzn się nie darzy mnie uczuciem takim jak ja Go.Dodam że ja Go bardzo mocno kocham!!! Dużo nas łączy...bardzo dużo! Nie wiem z kąd jego reakcja? Dlaczego dopiero teraz mi to powiedział?... Jak myślicie porozmawiać z nim czy może poczekać jeszcze? Boję się że w jego życiu pojawi się inna,czego ja raczej nie przeżyję...

Gość Marian jedna rzodkiewa
A co to znaczy kochać do końca?

Gość hm...i co teraz
To do końca to znaczy że nie kocha mnie na pewno,sam nie jest pewny co czuje...

Gość czywartobyłospalacsię
mialam tak samo, ale po 2 latach. wiem ,ze bedzie ci ciezko,ale wyjscie jest tylko jedno - olej go. Przstan pisac,odbierac telefony. Zobaczysz,że po chwili "szoku" zacznie za Tobą latac.

Gość hm...i co teraz
Ale problem jest jeszcze w tym,że mieszkam u niego...tak po prostu mam odejść? Czy dam radę...

jesli nie jest pewnien tego co czuje to znaczy ze Cie nie kocha. Bo gdyby kochał to by wiedział . A co wiecej nie zastanawiał by sie nad tym bo i po co ?? Milosci sie nie rozkminia ona poprostu jest. Krótko mąwiąc: facet delikatnie dał Ci do zrozumienia ze wasz związek dobiega konca. Wez to uszanuj i pomoz mu w tej trudnej sytuacji. Nie mecz go i bron Boze nie mow : " umre jak mnie zostawisz" lub " co ja bez ciebie poczne .. " ! PS: Słowa " nie kocham cie do konca" oznaczją : nie chce juz z Toba byc ale nie wiem jak ci o tym powiedziec .

Gość hm...i co teraz
Będzie trudno,cholernie trudno pogodzić się z tym że odszedł...