Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondwłosa_brunetka

Czy Wasi mężczyźni są czuli?

Polecane posty

Gość blondwłosa_brunetka

Mam pytanie, czy Wasi mężczyźni są czuli? Mój ex był bardzo czuly. bez okazji całował, zawsze mnie obejmował jak gdzieś siedzieliśmy, trzymał za rękę. Robil to nawet w towarzystwie znajomych. Po nim krótko spotykałam się z dwoma innymi i żaden tak już nie robił. I teraz zastanawiam się. Czy tamten ex to był jakis wybryk natury, czy jest takich więcej i masz szansę jeszcze znaleźć faceta, który umie byc czuly? jak jest u Was z tym okazywaniem uczuc?

Gość kwiatuszek8
mój też żadko mi ją okazuje.. jak jesteśmy w gronie znajomych potrafi być czuły.. jak jesteśmy sami to nie zawsze...tez nie wiem co zrobić;-(( probowałam z nim rozmawiać ale to na nic.. wiec i ja przestałam mu ciagle okazywać czułość może to go ruszy..

Gość ona czułaaaaaaa
jak mozna byc z nieczułym ??

Gość kwiatuszek8
a twoj ex to moze nie wybryk natury tylko bardzo Cie kochał i umiał to naprawde okazywac..

Gość kasienka z brzeszczy
autorko widzocznie jednego porzadnego miałaś a teraz przyciagasz samych nieczułych debili.

Gość moj nie lapie za reke
nie przytula, nie caluje pierwszy. tak jakby nie wiedzial ktory monet jest na to dobry. zawsze ja musze zaczac :O

Gość blondwłosa_brunetka
no właśnie czy ten ex tak kochał to trudno powiedzieć. niby kochał, ale odwalał takie rzeczy że juz kilka razy chciałam od niego odejść i w końcu to zrobiłam. ale to pocieszyłyscie mnie, dzięki. bo już się bałam że on był takim wyjątkiem i nie znajdę drugiego takiego. a tak to będę szukać dalej czułego, ale bez wad mojego exa.

Gość blondwłosa_brunetka
a jak z tą czułością u pozostałych Par?

Gość ona prawde CI powie
dziękuje wszyscy zdrowi ( czytaj czuli)