Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerrtyh

OD CZEGO ZALEŻY ILE PIENIĘDZY DOSTAJE SIĘ NA STAŻU??? ILE WY DOSTAJECIE???????

Polecane posty

Gość qwerrtyh

????

Gość kallipoe
Na stażu z PUP dostaje się stałą stawkę - 684 zł na rekę, brutto to jakieś 780.

Gość .....ot..co......
na stazu wszyscy dostaja tyle samo kasy. w tym roku to jest ok 860zl brutto.

Gość na stazu dostajesz
720 zl z tego co sie orietuje bo to kasa z PUP i tylko tyle, mozna dostac wiecej ale tu musisz sie dogadac z pracodawco zeby placil Ci z wlasnej kieszeni

Gość kallipoe
ja tyle właśnie dostaje - 684 na rękę.

Gość qwerrtyh
aha :) Oki dzięki. Dostałam staż dziś zadzownili że mi go przyznali i tak tylko pytam, myślałam że ta kwota od czegoś zależy. Tylko nie wiem kto teraz z was ma rację, ale optymistycznie założe że ten kto mówi że więcej ;)

Gość qwerrtyh
te 680 to itak jak dla mnie fura kasy, więce jakby nie było będę zadowolona. Dzięki za odpowiedzi :)

Gość na reke masz 720

Gość kallipoe
MOże to zalezy od województwa, lub powiatu, jak jest bogaty, bo ja chętnie miałabym 720.

Gość qwerrtyh
.....ot..co...... -> nieee, wniosek dotarł do urzędu pracy w poprzedni wtorek, dziś oddzownili że mi go przyznali. Więc nie cały tydzień :) Sory nie widziałam tego pytania wczesniej.

Gość .....ot..co......
moj wniosek juz lezy w up 2 tygodnie i cisza :O urzad caly czas mowi, ze nie ma kasy, albo nie ma wnioskow :D:O

Gość wasia
haha omg ale macie fajnie, ja złozyłam wniosek w styczniu... a staż dostałam dopiero teraz... po 5 miesiącach czekania :)

u mnie na stażu bylo tak samo. Oddałam wniosek w środe, w poniedziałek oddzwonili że mogę iść na staż.

Gość hi5
Ktoś wie ile jest teraz na stażu?? a jak jest się studentem zaocznym to jest coś więcej?

890,60 zł brutto. Zadzwoń i zapytaj czy nie należy Ci się zasiłek od kontynuowania nauki czy jakoś tak.

Gość przyszła notariusz
ja na stażu u notariusza na rękę ma 2.500 zł

ten zasiłek dla zaocznych to marne szanse że przyznają.. wiadomo jak to PUP :O choć może w innych wojewodztwach jest inaczej.. U mnie było tak że dochód na jednego członka rodziny nie mógł przekroczyć 351 zł z groszami/mies oczywiscie wszystko w dochod wliczane- wynagrodzenie za prace (za Twoj staż też), zasiłek rodzinny, dochód od gospodarstwa jesli posiadasz, wsio wsio. :O Nawet stypendium naukowe! Jedynie jednorazowe zapomogi odliczają. U mnie i tak jest kiepsciutko z kasa ale te 400 zl na osobe/mies jest.. Też idę na staż ;) czekałam na rozpatrzenie wniosku miesiąc. Od października pracuję :D Yeah, nareszcie ;) choć ten staż ;)

Gość 890 od czerwca z efs
ja dostaje 890 zł na rękę (tyle też jest brutto) ale jeżeli jest to staż finansowany przez EFS to dają od czerwca tego roku 890 na rękę!

No niestety, wszystko jest wliczane, bo wszystko stanowi dochód. Nie wiem jak jest z nim w moim województwie, wiem tylko, że wynosi on 100% zasiłku, czyli 742,10 zł, więc warto się zainteresować.

Gość hi5
No to super jestem zdziwiona że tak dużo :)