Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoc dla swiata

kazda kobieta i kazdy facet powinni

Polecane posty

Gość pomoc dla swiata

Kazda kobieta i kazdy facet powinni zaczekac z sexem az do slubu:) Dlaczego facet musi byc doswiadczony?dlaczego kobieta musi wiedziec przed slubem jak dogodzic partnerowi na cale zycie...Przeciez wzajemnie moga sie tego uczyc, nie potrzeba do tego innych mezczyzn i tak samo kobiet, oboje przez cale zycie moga siebie wzajemnie uczyc. Chcialabym zeby tak bylo i chociaz sama mialam juz trzech partnerow sexualnych, a ten trzeci to ten wyjatkowy, chcialabym byc ta "jedyna" a on dla mnie jedynym.Dlaczego nie mozna czekac az do slubu?Przeciez mozna sie uczyc wzajemnie milosci i sexu:)

Gość robinia12345
tez bym chciala

Gość zapisz stronę ...
tylko,że teraz każdy facet chce być od razu demonem sexu i w dupie ma kobietę , najważniejsze żeby mu dobrze loda zrobiła!

tak, jak ja moja cnota jest nieśmiertelna !!! dziewictwo forever !!! jak mogłaś się tak zhańbić, Kobieto Upadła? i teraz śmiesz pouczać takie Niewydymki jak ja? ja nawet kod pin do swego pasa cnoty celowo wyrzuciłam, myślę nad zainstalowaniem czujnika ruchu i systemu alarmowego, a także o zakupie zamka gerdy, zamówiłam sobie żeliwną bieliznę, tak figi, jak i stringi, mam specjalną różową miotełkę do zrywania pajęczyny, a także drewniany kołek, czosnek i święconą wodę,gdyby pas zawiódł, a siły nieczyste się zbliżały, nawet pierścień z cyjankiem potasu w sytuacji bez wyjścia- zginę nieskalana koniecznie zrekonstruuj sobie błonę i nie grzesz więcej

Gość pomoc dla swiata
Tak mysle i czuje:P Mozna miec jedna kobiete i mozna tez miec jednego mezczyzne. Ludzie rzadza Swiatem, a nie potrafia!Chca zeby wygladal inaczej...ale robia zupelnie cos innego...Po co?Zeby zaistniec?Czy zeby miec znajomych?

Gość pomoc dla swiata
Ps. Nie rozmawiam z dupodajkami:classic_cool:

Gość a ja lubie sie rznac
Byle by mial odpowiednie wymiary!Co mi zrobisz?