Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam prze je ba ne

licytujemy sie kto ma bardziej przerąbane

Polecane posty

Gość mam prze je ba ne

- znajomi mnie zlewaja,wolą iść na piwo we własnym gronie - nie znam angielskiego i mi głupio - jestem brzydka - ledwo zdaje egzaminy, a następnego na pewno nie zdam, podczas gdy większość roku wyciąga na 4, a wcale nie studiuję na jakiejś wyższej szkółce - mam kaca ;( kto ma gorzej w tej chwili? ;/

Gość frgre
chyba wygralas :P

A ja żyję w RFN-ie i gówno mi możecie zrobić.

Gość Anq25
Mi się strasznie chce sikać a od 40 minut jest zajęta łazienka...

zolza jakich malo :) ja tez przybij 🖐️ tez zapchany nochal i uszy sie odtykaja dla odmiany jak glosniej kichne:P a ta poza tym: * zaczelam studia w wieku 24lat, * mieszkam za granica od 5 lat i cierpie na samotnosc, *nie mam stalej , upragnionej pracy, tylko jakies dorywcze, *chcialabym miec psa, ale jestem zbyt zajeta i nie mialabym czasu na opiekowanie sie nim *faceci leca tylko na to jak wygladam, a ja szukam swojej polowki *czasami wyje do ksiezyca bo nie wiem jak dlugo tak pociagne jest po 00.00 wiec i tak nikt nie bedzie tego czytal z osob ktore znam wiec to moja godzina prawdy:P

Gość mam tak samo jak
ja mam na pewno najgorzej, ale żeby wszystko napisać zajęłoby mi to chyba z godzinę, a jestem już senna. Jeżeli topik nie umrze, to jutro może napiszę o swoim bardzo przerąbanym życiu.

Gość
ja to dopiero mam :O aż mi sie wypisywac nie chce , taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka długa by była lista :O