Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona marcelinka -

czy powinnam pozwoloc facetowi STUDIOWAC?

Polecane posty

jestesmy razem od 4 lat. Jesteśmy dla siebie pierwszymi partnerami. Mój chłopak poszedł w pazdzerniku na studia, w sumie nie wiem po co... w dodatku dzienne:o i w dodatku kierunek raczej taki, gdzie 90 procent stanowią dziewczyny. nie pasuje mi to za bardzo. caly czas obcuje z jakimis laskami, chodzi z nimi do biblioteki, uczy sie :( teraz to wogule nie ma dla mnie czasu :( :( bo sesja. a co mnie to obchodzi? jestem jego dziewczyna w koncu. klucimy się o to, bo ja uwarzam, ze nie studia swiadcza o czlowieku, ze po co mu to. a on, ze chce itp... wkurza mnie ta jego ambicja, strasznie wkurwiają mnie te laski z jego roku, juz sama swiadomosc, ze one istnieja, ze sa, ze z nim gadaja, doprowadza mnie do furiii. i jeszcze to ze nie ma dla mnie czasu. zastanawiam sie czy nie powinnam mu powiedziec ze albo studia albo ja. w koncu niech tez sie ze mna liczy...

Gość słabo oj słabiutko
1/10 💤

Gość serdecznie współczuje
hm a niech stracę 4/10 ;D

??? ale ze co? pisze prawde.

Gość słabo oj słabiutko
nie uwierzę, że to prawda

Gość lajlajallllaaajjjjj
powalilo cie ??? powinnas sie cieszyc, ze jest ambitny . a nie pomyslalas, ze robi to dla was ??? jaki kierunek studiuje ?? i ile ma lat, ze poszedl na dzienne ??

Gość Extensa
Ile Twoj facet ma lat? Płatne studia wybrał?

Gość słabo oj słabiutko
a dlaczego ty nie pójdziesz na studia?

Gość misio przekliniak
hahahahahaha

Gość słabo oj słabiutko
extensa - przed chwilą sama płakałaś, ze studia są bez sensu :D nowięc, jaka różnica? może laska ma rację? :P

Gość misio przekliniak
to może wyślij go do seminarium, tam są sami faceci

ma 20 lat. Ja nie poszlam bo uznalam,ze to bez sensu studiuje anglistyke

Gość słabo oj słabiutko
oj, t o faktycznie bez sensu, lepiej by poszedł pracować do blacharza, tam to i kasa jest i szacunek klientów :D

Gość Extensa
No mi akurat rzeczywiście zleciało 5 lat...i co pracy nie mam. Także studia są ok ale na prestiżowym kierunku, najlepiej na państwowej uczelni...

Gość Extensa
Sądzę ze anglistyka to dobry kierunek! Pozdrawiam, ide spać bo jutro znów od rana szukam pracy...

jestes chorobliwie zazdrosna, probujesz ograniczyc swojego partnera a to nie jest normalne!! w dodatku mu nie ufasz a co wiecej nie mozesz zniesc faktu ze jest ambitny! a Ty?? chyba nie masz co robic skoro jego ambicja cie wkurwia- to znak ze nie masz wlasnej. Zadne studia nie gwarantuja pracy, ale lepiej studiowac poki sie chce i moze, z dyplomem mozna wiecej, nikt wtedy nie zarzuci ze jest sie niewykształconym

Gość misio przekliniak
masz rację Marcelinka, w twoim przypadku studia nie miałyby sensu ;)

Gość TH is IT
Jesteś nikim

Gość trzpiotka migotka
ty lepiej tez idz na studia jak chcesz go zatrzymac, bo wykształcony facet nie bedzie chcial prostej kobiety. a na studiach coż nie pisze ci tego na zlosc ale studentki to lachony...

mogotka? co masz na mysli? lachony? czyli ze atrakcyjne?;/ niestety to prawda.

Gość karmelowy_świat
ZAdowolona jestes z siebie????!!! mam tak samo studiuje ucze sie a mój facet nie moze skonczyc jeszcze lo dla dorosłych bez ambicji na studia jestesmy dla siebuie pirwszymi a on mi wmawia że robiue zle bo studiuje i nie poswiecam mu czasu!!!!!!jesli go kochasz powinnaś dbać o jego przyszłosć chlopak ma ambicje i chce być kimś jesli sie nudzisz byś sie mogal też sobą zająć i popracowac nad soba bo ajk zauważy że go tak meczysz to cie żuci!!!!!!!

Gość nie plujcie sie na dziewczynę
Sama studiowałam,mój facet też,na jednym kierunku i już wtedy byliśmy razem. Powiem Ci szczerze dziewczyno,że gdybym miała mieć facet który by studiował,a ja nie,czy na innym kierunku to nigdy!!! Wiem co się dzieje w studenckim świecie:/ Burdel i to jeden wielki:/

Gość karmelowy_świat
I g**** mu mozesz pozwalać co Ci da patrzenie sie na inne dziewczyny nie okłamujmy sie świat roi sie od pieknych i lepszych dziewczyn nie warto sie ogladac i stać w miejscu tylko samemu poprawiać swoja wartość i pracować nad sobą.

Gość misio przekliniak
kto by pluł na takie proste, nieskalane zgnilizną studenckiego życia dziewcze

Gość trzpiotka migotka
no nie wszystkie ale wiekszosc atrakcyjne bo zadbane... kobiety ktore wiedza czego chca w zyciu i jak to osiagnac, nie chce cie dolowac... i nie powinnas mu truc bo chlopak naprawde bedzie mial dosc a tamte to beda umialy wykorzystac.lepiej zrobi wszyswtko zebys byla w jego oczach atrakcyjniejsza od nich

Gość karmelowy_świat
Taka mądra jestes bo studiowałaś ze swoim chloapkiem i go widziałaś codziennie ?! KAzdy ma prawo by wybierać swoja droge zycia w życiu bym nie chcuała tak ingerować w interesy chloapka by mu nie pozwolić studiować to są meki!! To juz od niego zalezy czy Cie bedzie chciał czy nie bo bedziesz mu wyrzuty robiła i zmienisz sowje zachowanie tak ze zobaczy ze inne są milsze i sympatyczniejsze. To TY w tym momencie odpychasz go swoim zachowaniem pamietaj!!

Gość trzpiotka migotka
karmelowy swiat ma racje, a ta co studiowala na 1 kierunku... porazka jakas, ty wiesz co to jest zaufanie? mialas go na smyczy czy jak

Gość do karmelkowy świat
widze, ze pomimo iz wielka studentka jestes, to większy z ciebie prostak niz autorka. "żuci" :o żenada, dziewczyno... Podstawy ortografii znać powinien każdy, a już każdy student na pewno. Nie pisz na jakiej uczelni studiujesz, bo wstyd jej przynosisz.

Gość TH is IT
Jak się boisz to znaczy że jesteś słaba i niepewna siebie co ma być to będzie

Gość trzpiotka migotka
moja ostatnia rada i ide spac: musisz byc dla niego zawsze ciekawa tzn. miec swoj swiat, jesli bedziesz siedziec tylko w domu i narzekac staniesz sie nieciekawa. wez sie w garsc, musisz mies swoich znajomych, swoje zainteresowania jakies, jesli nie chesz isc na studia to zrob jakies kursy np paznokcie, najlepiej jakbys miala jakas prace tez. powodzenia