Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korrida

Jestem idiotka - zamiast normalnych studiow wybralam studia humanistyczne

Polecane posty

Gość korrida

Jestem na 3 roku politologii, skoncze studia i bede chyba ulice zamiatac. Zero przydatnej wiedzy, same pierdoly, fakt - zalicza kazdy, ale przeciez nie o to chodzi

Gość uierhyugfydgf
mam to samo praca socjalna;/

Gość ta pierwsza ładniejsza
0/10

Gość no to na uzupelniające idz
na cos bardziej sensownego

Gość uierhyugfydgf
np na co?

Gość sadsds
bez sensu piszesz,azne że "coś " skończysz, pozniej podyplomówke zrobiśz jaka bedziesz chciała

Gość idź do zawodówki na spawacza
sama przydatna wiedza, dużo praktyki, pewna praca - po co Ci były studia, a tal pospawasz sobie i zarobisz nie gorzej niż politolog.

Gość sadsds
tylko msisz ubezpieczyc oczy

Gość fatum 222
ja tez politologia. Studia ok. I u mnie nie kazdy zdaje:/ Wybralam te studia bo sie tym interesuje. Fakt pracy po tym jako takiej nie ma ale jak sie chce to mozna. Przeciez to studia humanistyczne...po tym mozna robic prawie wszystko:P:D

Gość ale macie problemy11
Moje drogie :) wiele osob konczy studia nawet architekture/matematyke i 150 innych kierunkow a w zyciu robia cos zupelnie innego :) studia to nie koniec swiata zamkniecie zycia i w ogole :) licza sie checi..

Gość hahadddddddddddddd
mozesz isc na drugi kierunek (bedziesz 2 studiowac jednoczesnie; wiele osob tak robi)

Ja też mam skończone studia humanistyczne i to 2 kierunki; wcale nie narzekam.Mam pracę i czuję się dobrze w tym , co robię.Gdybym skończyła coś innnego (ale nie wiem, czy to by się udalo; w końcu umysł humanistyczny), pewnie bym się męczyła. Poza tym ludzie humaniści są inteligentniejsi, łatwiej im wyrazić swoje myśli...

-->>abc101 Humaniści co najwyżej sprawiają wrażenie inteligentniejszych ale inteligentniejsi nie są

dlaczego od razu idiotka. Zadrościłem ludziom studiującym na kierunkach humanistycznych, na uniwerku. Zawsze mieli dużo czasu, zajmowali się sprawami pięknymi, a ja jak durny ślęczałem nad projektami i rysunkiem tech , będąc antytalentem malarskim, ale rysunek odręczny mnie uratował. A jak jeszcze jest sponsor do finasowania, to żyć nie umierać, można studiować do emerytury.

Gość martwa ju jestem
bmblondyn. widzisz to co chcesz widzieć, sponsor jest tylko na śweczniku, nie ma go w rzeczywistości, ale potrafi zatruc zycie ,a tacy jak ty potrafia tylko sie smiac,nie zdając sobie sprawy ze smieja sie z cudzego nieszvczęścia