Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patta

poczta polska, skargi,

Polecane posty

Gość patta

witam, kilka dni temu byłam na poczcie aby wysłać paczke... wazyła nie więcej niż 0,5 kg... chciałam ją wysłać paczką (przesyłką) listową a nie zwykła paczką za którą płaci sie 9,5 zł... no więc ok, babka na poczcie ją zważyła, znaczek przykleiła., zapłaciłam jakoś koło 3-4 zł :) no więc wszystko gra... za kilka dni ide wysłać kolejną paczke, tym samym sposobem (przesyłką listową) aby zapłacić mniej niż bym wysłała zwykłą paczką, babka mówi ze ta przesyłka nie wyglada jak list i trzeba ja wysłać paczka... tłumaczyłam jej milion razy, że kilka dni temu byłam z taka samą paczka i mogłam wysłac więc dlaczego teraz nie mogę??? na stronie poczty polskiej wyraźnie jest podane że do 2 kg można wysyłac paczki listownie, więc po dalszej rozmowie, babka wzieła moja paczke, zważyła, oddała mi ją, dała znaczek, miałam zapłacić ok 4 zł , i sie spytałam jej dlaczego Pani nie wezmie paczki , a ona mi na to ze skoro twierdze że ta paczka wyglada jak list to mam sobie ją wrzucić do skrzynki, co wiadomo że nie jestto możliwe, i jeszcze dodała ze za listy poczta nie odpowiada więc w razie zaginięcia paczki nie mam do nich przychodzić...( odniosłam wrażenie że jest wredna, sama z checia paczke by ukradła, smiała się pod nosem, i tylko chciała wiecej kasy zedrzeć) czy te kobiety są normalne??? mogę jakoś złożyć na nie skarge??? i czy mam racje z tym że paczke powiedzmy w której sa 2 bluzki można wysłać przesyłką listową i zapłacić w granicach 3-5 zł zamiast wysyłać ją paczka i płacić 9,5?????????

Gość fcndjksa
kobiety pracujace dla PP nie sa normalne, sa sfrustrowane i wredne