Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekhm niezdecydowana

chłopak chce żebym ścięła grzywkę a ja chcę mieć długą

Polecane posty

Gość ekhm niezdecydowana

No więc jak w temacie.. Od jakichś 4 miesięcy zapuszczam grzywkę, efekt jest bardzo podobny jak na zdjęciu u tej aktorki http://pic33.flodeo.com/photos/33/AA/AC/v_81 0/10094574-10293921.jpg pierwsze zdjęcie.. on zaś chce żebym zrobiła sobie taką nad oko... co mam zrobić??

Gość fddffdff
jak chce miec nad oko to niech sobie sam zrobi, twoje wlosy, ty decydujesz

Gość ekhm niezdecydowana
ale on grozi, że mnie rzuci jak nie zetnę bo podobno lecą na mnie jak mam długą ((to jego chore urojenia)

Gość ekhm niezdecydowana
jak go przekonać???

Gość AaliyahHaughton
nie pojmuje jak facet moze Ci narzucac czy masz miec grzywke krótka czy długą?? :/ to Twoje włosy czy jego, zrób to co Tobie pasi a nie Twojemu factowi

Gość tralalalallalla
Moj chcial zebym zrobila sobie prosta grzwke, i sama chcialam wiec zrobilam... Ale nudzi mnie od jakiegos czasu zebym ofarbowala wlosy na czarno , a ja juz niehcce mialam czarne i kupe kasy stracilam na sciaganie farby a fryzjerki amatorki poparzyly mi skore glowy wiec DZIEKUJE ;/ Dzis tez o tym mowil , powiedzialam mu tak -Ofarbuj sie na rudo, zgol sie na dole , zaloz spodnie z krokiem w kostkach i bluze do kolan a ja sie ofarbuje na czarno... ;] Troszke sie uniosl , ale przeprosil i powiedzial ze juz nie bedzie :P

Gość sexysexysexy
Zrób sobie grzywkę nad oko. Takie dziewczyny są bardzo ładne.

Gość nmjkui
nigdy mi się facet nie wtryniał we fryzurę. Mam długie włosy i jasne. Ale może mu się podobałaś w tej grzywce nad oko, to znowu chce żebyś taką miała.

co to za slowa ofarbuj sie :/ ?? chyba zafarbuj wlosy

aha a co do tematu to dziewczyno facet toba manipuluje?? swiat schodzi na psy :-(

Gość Wolvfram
grzywka ma być i pozostać nad brwiami aby nie wchodziła w oczęta i koniec tematu , włosy mają być długie aby zakrywały piersi kobiece i bez dyskusji proszę na ten temat a poza tym kobieta z długimi włosami to może zrobić prawie wszystko, czyli bawić się może długimi włosami albo w koński kosmyk zapleść lub nawet po dziewczęńczemu dwie gumki sobie założyć , setki możliwości i każdy plan będzie ekstra :)

a jak zetniesz a chłopak Cię rzuci ? tak szybko grzywka nie odrośnie..