Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posiadacz domu

Ludzie z bloków to mnargines

Polecane posty

Gość posiadacz domu

W USA i na Zachodzie bloki to siedliska meneli. W Harlemie w betonwych blokach gnieżdżą się murzyni. Są brudni jak ich bloki sa brude i pomalowane sprayem, mają nędzna robote albo są bezrobotni, często kradną, bloki to miejsce gnieżdźenia się bidoków.

Gość 30-letnia-DZIEWICkA
Ty ich wszystkich przewyższasz!

przykro nam, że masz takie złe doświadczenia ze zmywaka na zachodzie ja mieszkam w Polsce i nie mam nic wspólnego z amerykańskimi czy zachodnimi slumsami

posiadaczu domu Ameryka ma ciut większe przestrzenie niż my i troszkę inne podejście i zapewniam cię że jest tam masa osiedli domów w których mieszka margines i są to slumsy. A najdroższe miejsce do mieszkania to wieżowce czyli jak by nie było bloki trochę większe ale nadal więc można powiedzieć spokojnie że mieszkańcy domów to margines..... :D a na pewno ty ....

Gość Tionee
po co ktos wogóle cokolwiek tłumaczy temu bezmózgowi?? murzyni go codziennie w dupę cisk=ną i już nie wyttrzymuje koleś psychicznie.

Gość balbina de fantazja
posiadaczu-masz trochę racji w tym co piszesz. teraz w blokach mieszkają albo ci których nie stać na nic lepszego czyli własny dom i strasznie im z tego powodu współczuję bo muszą się męczyć z pozostałą blokową chołotą, albo właśnie ta chołota!

Gość eqwrt
taa tylko porównaj sobie te kartonowe domki amerykańskie do naszych domów, a poza tym zapomniałeś chyba że wiele osób mieszka tam w przyczepach i to też ich dom!

Gość ateistkaaaa
należę do marginesu, super :) bo o tym nie decyduje to, co ma sie w głowie , tylko to gdzie się mieszka. Dobrze,że w końcu zostałam uświadomiona

Gość ateistkaaaa
balbina-co to jest "chołota " ???

Gość mlkjljljk
"teraz w blokach mieszkają albo ci których nie stać na nic lepszego czyli własny dom" porównaj sobie ceny domów i mieszkań, tępoto 🖐️

Gość sdfcvgbrthynjm
tak, i wlasnie dlatego Manhattan z wiezowcami (tak, dziecko wiezowce to takie wyzsze bloki) jest jednym z njadrozszych miejsc do zycia. nie liczac tez kamienic, ktore to od blokow roznia sie jedynie ozdobna sztukateria :P tak to jest jak dziecko w czasie ferii probuje zrobic prowokacjie i kogos obrazic a jedynie pokazuje swoj poziom inteligencji

Gość jhdyjjd
mialam do wyboru:dom albo mieszkanie w bloku. Wybrałam to drugie zalety: 5-10 minut do centrum miasta w razie czego komunikacja miejska niby miasto ale tak trochę na uboczu duże mieszkanie (prawie 90m) nie muszę martwić się o odśnieżanie

Gość jhdyjjd
"ludzie z bloków to margines" hehe a co powiesz na powszechne opilstwo na wsiach???

Gość gwiazda holyłudu
nie ma jak własny dom.

Gość jhdyjjd
dom jest fajny na wakacje a w ciągu roku a szczególnie zimą przejazd jest utrudniony a do pracy trzeba pojechać i jescze dzieci odwieźć do szkół

Gość ateistkaaaa
poza tym np. mieszkanie w centrum Krakowa jest o wiele drozsze niz dom na jakimś zadupiu. Zresztą ta dyskusja jest jałowa, a autor widocznie cierpi na jakieś kompleksy, bądź prowokuje

Gość provo provo provo
tak się pociesza biedota z bloków nie stać cię na dom to mieszkasz gdzie mieszkasz, nikt mi nie wmówi że obskórny betoniak jest lepszy od willi. I nie porównujcie bloków do luksusowych apartamentowcó czy mieszkań w zabytkowych kamienicach w pobliżu starówki jakiegos europejskiego miasta, bo to tez inne światy Mnie się bloki kojarzą z biedotą.

Gość tauzen rules
o koorwa! to moje osiedle :D tauzen rules :D :D :D

Gość bvcbbbccbb
"nie stać cię na dom to mieszkasz gdzie mieszkasz" Dokładnie, dlatego wybieram apartament w centrum miasta z super widokiem, zamiast drewnianej chaty, w jakiej ty mieszkasz :P

Gość koooonta
a dlaczego uważacie, że jak ktos mieszka w domu to od razu na wsi?? ja mieszkam w domu w mieście, mam do centrum 15 minut spacerkiem, mieszkam przy bocznej mało ruchliwej cichej ulicy, a i tak mam wszędzie blisko

Gość jhdyjjd
znam takich co to niby mają piękne domy i w ogóle są bogaci tyle że ziąb jak skurwysyn w tych ich willach ciekawe czemu :D

Gość koooonta
i nie zgodzę się, że w blokach mieszka biedota. jakbym miała teraz coś kupować i nie znalazłabym domu o równie atrakcyjnym usytuowaniu jak mój obecny, to wybrałabym jakieś duże mieszkanie w bloku, niż dom na wsi. nie każdy ma ochotę na wsi mieszkać i nie znaczy to, że go na dom nie stać

Gość koooonta
o tym właśnie pisałam, dom tak ale w mieście w fajnym miejscu oczywiście... a znam taką jedną "inteligentną" parkę, co sobie kupiła mieszkanie w bloku na wsi :-D