Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narciarka20

jak uwazacie??? WYPOWIADAJCIE SIE.

Polecane posty

Gość narciarka20

Mam dość specyficzne pytanie, bo wiem ze tak jednoznacznie nie da sie na nie odpowiedziec. Jest wiele tematów odnośnie ciązy, dużo dziewcząt obawia się zajścia mimo stosowanie tabletek, badz prezerwatyw itp. zatem moje pytanie brzmi czy naprawde tak łatwo zajsc w ciaże??? proszę wszystkich o opinie, jak uwazacie?? moim zdaniem gdyby tak rzeczywiscie bylo to polowa spoleczenstwa mialaby dzieci, proszę wypowiadajcie sie

Gość narciarka20
up up wypowiadajcie sie

dla tych co sie starają to qknij na różne tematy-trudno, dla tych co nie chcą, to nawet bardzo łatwo.

Statystycznie współżycie w najbardziej płodnej fazie cyklu daje 25-40% szans na zajście w ciąże. Cóż... czasami jest tak,ze osoby starające sie robią to pod taką presją psychiczną, że sie blokują i mają problemy z zajściem w ciąze... Z kolei dziewczyny powiedzmy nastoletnie są w fazie największej płodności organizmu i mogą częsciej "wpadać". Takze nie ma uniwersalnej odpowiedzi - płodność to indywidualna cecha każdej kobiety.

Gość łatwo zachodzą w ciążę
tylko ignoranci....a potem dziwią sie na forum że zaszły w ciąże praktycznie "od niczego "

Gość narciarka20
dlatego warto inwestowac w tabletki ;)) przynajmniej mamy pewnosc ze nie wpadniemy w nieodpowiednim czasie

żadna metoda antykoncepcji nie daje 100% zabezpieczenia - pamiętaj o tym narciarko :>

Gość narciarka20
moja gin mowila ze tabsy dają 100% a te 0,5-1% ktorego brakuje do 100 to blędy kobiet..stad wpadki na tabsach.

czasami też tabletki po prostu nie działają na gospodarkę hormonalną kobiety :> Poza tym chyba właśnie o to chodzi- nie masz gwarancji, że nie popełnisz jakiegoś błędu (zawsze coś można pod to podciągnąć). To tak jakby powiedzieć,że gumki dają 100% pewności jeśli nie pękną :P

Gość narciarka20
niby tak;) dlatego dziwie sie dlaczego zaden lekarz badan nie kazal mi robic przed przepisaniem;//