Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yangire

dlaczego tak jest...?

Polecane posty

Gość Yangire

mam problem z mężem! jesteśmy prawie rok po ślubie, kochamy się, ale mąż prawie wogóle nie ma ochoty na sex, kochamy się raz na miesiąc albo jeszcze rzadziej, na moje pytania dlaczego tak jest odpowiada: "a to już tyle czasu minęło od ostatniego razu?", nigdy sam nie porusza tego tematu, a kiedy ja zaczynam rozmowę to zapewnia, że chce się ze mną kochać. co robić? :(

Gość Yangire
też sie zastanawiam czy to może jakies zaburzenia hormonalne lub coś innego, bo przecież jakaś przyczyna musi być

Mój dziadek był cukrzykiem. Kochał babcie, był miły, na baby nie chodził a robił tylko jak poprosiła... :/

Powodów moze byc wiele ale moze w żaden nie trafie wiec sie nie przejmuj.. Ma kochankę, wstydzi sie czegoś ma problemy z erekcją lub za szybko dochodzi?, stres np w pracy lub inne czynniki odbierają mu chęć czyli spadek libido, zaburzenia hormonalne lub inne zdrowotne, zła dieta lub używki tez mogą zmniejszać libido. Powinnas pogadac szczerze z nim ze ci bardzo tego brakuje i by cos z tym zrobil bo to nienormalne ze moze zdrowie mu szwankuje lub ma jakies problemy o których nie mowi powiedz ze sie martwisz.moze przycholog lub sexuolog?

Gość Yangire
może coś w tym jest... proszenie o sex własnego męża jest dość przykre, tym bardziej, że nie wiem jaki jest powoód

Po pierwsze mysle, że pod wpływem internetu (n.k., lub inny podobny twór) spowodowało nawiązanie szkolnych znajomości i nie tylko szkolnych , więc...przeszła mu chęc do ciebie, Po drugie ktoś zaprzyjaźniony lub krewniak mógł mu dac radę : bądź oziebły do niej, a zobaczysz jak spokornieje, bo moze chce cos zmienic. Ja bym sie nie poddała i trwała na stanowisku oziębłej kury. No chyba , że tak strasznie ci na nim zalezy. A ty rób jak chcesz.

Po trzecie , moze którys z kolesi ma młodke i on jest taka sytuacja oczarowany, minie sporo czasu nim ostygnie o ile ostygnie z tego oczarowania. Po czwarte moze kreci go jakis ...kolega z pracy(przepraszam za szczerośc). Po piate nie poddawaj sie i zachowaj honor.

Oto dowód na to, że nie każdy facet chce ruchać jak głupi. Stereotypy są BE.

Gość red maniac
Po pierwsze: czy tak się dzieje od niedawna, czy zawsze taki był? Bo jeśli zawsze taki był, to wcale nie musi oznaczać, że jest chory, ma jakieś zaburzenia czy jest gejem. Może po prostu ma niski temperament, mniejsze potrzeby seksualne. Tak, nie wszyscy faceci to seksoholicy ;)

Gość Lil Mayer
jesteśmy razem już dziesięć lat i oczywiście na początku tak nie było, ale ostatnio była przerwa 3 miesięczna... bez przesady, ja również nie jestem sexoholiczką i nie wymagam 7 razy w tygodniu, ale wkońcu jakieś potrzeby mam

Gość Yangire = Lil Mayer
przemianowałam się... ;)