Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elwe

Jestem na wózku,nie mam faceta...

Polecane posty

czy tak już zawsze będzie?Znacie jakieś pary w których są osoby na wózkach??

Gość lucian B
moze jakis biuro matrymonialne jak jestes z wiekszego miasta, tam napewno rózni ludzie sa zapisani,

Gość lucian B
ale ta wieś moze lezy koło jakiegos miasta większego, tam daj swój opis, druga połówka tez moze byc z małej wsi - daj szanse sobie, wyjdz na przeciw. nie ryzykujesz nie masz

jak chcesz to możesz zostać moją dziewczyną :) Tylko wyślij zdjęcie wiecznawojna1983@wp.pl

Gość Sylwia_A.
Sama napisałaś że jestes z małej miejscowości i według mnie ciężko jest przez to poznac kogoś nowego :) Załóż sobie profil na jakimś portalu randkowym, albo zgłoś sie do biura matrymonialnego :) Wiele osób poznaje sie właśnie w taki sposób :) Bo przeciez masz już jakaś swoja stałą grupe znajomych, to z nimi sie widujesz, ciężko poznać kogos nowego :) Spróbuj przez internet lub przez biuro :) Tylko pamietaj o zachowaniu pewnych środków ostrożności, umawiaj sie w jakims zaludnionym miejscu, w ciagu dnia i powiedz wcześniej koleżance lub mamie gdzie idziesz i z kim sie spotkasz, powiadom tez osobe z która sie umówisz, że powiedziałas właśnie koleżance lub mamie że sie z nim spotkasz, bo wiesz, świrów w necie nie brakuje, lepiej zachowac jakieś środki ostrożności :)

Sylwia_A. spokojnie ja mam 26 lat i wiem jacy są ludzie...Mam swoje grono znajomych,mam też profil na portalu randkowym,ale jak narazie to nie przynosi rezultatów..

Gość Sylwia_A.
Może załóż więc profil na jeszcze kilku portalach randkowych, zwierz sie koleżance że chciałabys kogos poznac, może ona zna kogoś wolnego ;) Może (w miare mozliwości finansowych) zapisz sie na jakis kurs, może tam kogos poznasz :) Ja pamietam że jak tak zaczełam robić, bardziej wychodzic do ludzi to po pewnym czasie zwatpiłam w to że kiedykolwiek kogokolwiek poznam, hehe i gdy już uwierzyłam w to że zapewne zostane stara panną ze stadem kotów, to własnie wtedy nagle spotkałam swoja miłość (własnie przez portal randkowy).

Gość Opierdziane Gacie ORYGINALE
elwe, podaj linka do tego profilu :) :classic_cool:

Przykro mi że poruszasz sie na wózku. Ale jestem pewna że znajdziesz któregoś dnia swoją miłość. Może warto porozmawiac na ten temat z kimś kto ma podobną sytuacje do Twojej, z kims kto równiez porusza sie na wózku. Może na jakimś forum? Nie rezygnuj z profili randkowych, jest tam wielu świrów i palantów, ale znajdzie sie tez kilku porządnych ludzi :) Skoro jestes otwarta na miłość, to ona zapewne któregoś dnia nadejdzie. Co innego jakbys zamkneła sie w domu, z nikim nie rozmawiała i schowała sie pod materac ;) A póki tak nie jest, póki jestes otwarta na ludzi, masz szanse na spotkanie odpowiedniej osoby :) Czego Ci życze :)