Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość you cant count on anyone

Dlaczego skasowano mój temat o facecie c*pie?

Polecane posty

Gość you cant count on anyone

Czy to przez słowo cipa w temacie czy może jest to znajomy jednej z moderatorek? :D Daje jeszcze raz. Nie ruszać tego! Poszłam dzisiaj wieczorem po film do wypożyczalni i już prawie na miejscu zostałam napadnięta przez jakieś dwie dziewczyny(!) Jedna z nich była niestety silniejsza ode mnie. Druga to jakieś karzełkowate chuchro. Były narąbane i pierdoliły coś, że im faceta chce ukraść :O (a ja nawet na razie nie mam ochoty nawet patrzeć na facetów, a tych lasek nigdy wcześniej na oczy nie widziałam). Próbowałam się wyrwać, ale patrze po druguej srtonie ulicy idzie jakiś facet w garniturze, ale całkiem niezłej postawy. No to dre się pomocy. Spojżał na sekunde w naszą stronę, po czym szybko odwrócił wzrok i przyspiesza kroku. Ja pierdole facet nawet dziewczynom bał się postawić! Pewnie bał się, że może mu idealnie ułożoną fryzurkę zepsują :O a pewnie i tak nie musiałby wiele zrobić bo laski spierdoliły chwile po moim krzyku (on już tego nie zdążył zobaczyć bo tak szybko spierdalał). Uciekłam szybko do tej wypożyczalni i na szczęście wszystko dobrze się skończyło.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować