Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innydhyeghs

dlaczego tak się dzieje drogie Panie

Polecane posty

Gość innydhyeghs

że zwykły przeciętny facet musi się bardzo starać aby zdobyć kobietę i czekać długi czas na seks z nią, natomiast jeżeli facet jest niezwykle atrakcyjny i umięśniony to same wskakujecie takim do łóżka. Poza tym dlazego jest tak, że jak już się zwiążecie z przeciętniakiem i na horyzoncie pojawi się taki playboy to idziecie z tym playboyem do łóżka i zdradzacie. czy tylko dlatego, że ma lepsze ciało i lepiej wam dogadza w łóżku? I nie mówcie, że tak nie jest bo jest i życie to pokazuje. Nie potępiam was, ale to dowodzi, że rządzą nami prawa natury czy tego chcemy czynie. A one są takie, że te słabsze samce zawsze są w gorszej pozycji natomiast ci zdrowsi i silniejsi w lepszej.

A ja się z Tobą nie zgodzę... Ja na przykład nie przepadam za takimi mięśniakami i narcyzami, bo taki to myśli że bogiem jest i wszystkie może mieć :P Ja nigdy takiego faceta nie miałam, wszyscy byli przeciętniakami :P Więc jak widzisz są wyjątki :) A tak wogóle to facetami może nie rządzą prawa natury co??

Gość a jakże
Jest wiele opracowań naukowych [ ach, Ci amerykańscy naukowcy:)]. kobiety instynktownie wybierają na ojców swoich dzieci dawców najlepszych genów. Tak więc ci słabsi, niżsi, brzydcy zawsze będą kategorią, że tak powiem, drugą. No, chyba, że ten brzydki, mały ma władzę albo kasę ;) to jakby rekompensuje braki fizyczne, bo może zapewnić potomstwu lepszy standart życia. Ale z kolei faceci tez patrzą na to, która kobieta będzie lepsza matką dla jego dzieci. Wybieraja kobiety zdrowe, urodziwe dające szansę, że urodza i wychowaja zdrowe potomstwo. Cywilizacja cywilizacją ale pierwotne instynkty wciąż mają wiele do powiedzenia w naszych wyborach. :))