Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michałka 30

kochanaka meża -swiadkiem w sadzie

Polecane posty

Gość michałka 30

opodalam na swiadka w sązdie -kochanke meza, maz ma 39 lat ona 23.... adwokatka meza dwukrotnie probowala sprzeciwic sie temu , ale jej sie nie udało )

Gość to każ jej zeznawac
pod przysięgą !

Gość michałka 30
bedzie zeznawac pod przysiega, napewno

Gość michałka 30
oczywicie, ze nie powie calej prawdy, bedzie kłamac w 100%:) skoro swiadkwoie meza sklamali, ze on nikogo nie ma , ona tez nie moze tego powiedziec( swiadkowie meza i maz przzynal sie tylko ze w trakcie naszego malzenstwa jak mieszkalismy razem byl z na na 3 weselach u rodziny, na zabawie karnawalowej, na sylwestra-ale on i swiadkowie zeznali ze on byl osobno zaproszony i ona osobno, ale bawili sie razem.Natomiast zona nie byla zaproszona-czyli ja

Gość 80 procent
bycie na zabawie i na weselu nie dowodzi zdrady....

Gość michałka 30
wiem , ze nie dowodzi zdrady..ale to bylo powodem ze sie od niego wyprowadzilam,

Gość 80 procent
chyba że ktoś ich przyłapał na sexie a w to watpię więc lichy ten świadek

Gość michałka 30
80 procent...uwazasz , ze to normalne, ze facet majacy zone chodzi na wesela do rodziny "niby sam", "na zabawe karnawalowa idzie tez niby sam"?

Gość 80 procent
musiałabyś ich śledzić i fotki zrobić wogóle udowodnienie zdrady nie jest proste...a to że się wyprowadziłaś mąż może użyć przeciw tobie że nie wywiązujesz się z przysięgi

Gość 80 procent
nie jest to normalne napewno...mój mąż ma dziecko z kochanką i co żyjemy dalej bo mamy 2 dzieci także chodzenie na imprezy to mały pikuś...

Gość 80 procent
jak nie macie dzieci to chyba rozwód będzie prosty no chyba że w sprawach majątkowych się pożrecie

Gość 80 procent
a tak przy okazji facetom ok 40 odpier....mają parcie na kochanki...

Gość michałka 30
wyprowadzilam sie bo nie chcial zerwac romansu, poza tym mam na niego pewne dowody , o ktorych on nie qwwie.....swiadkowie klamali, mam tez dowody-ktore zostana wykorzystane

Gość michałka 30
a dzieci ammy, w tym jedno malutkie

Gość coraz mniej mężczyzn
sami popaprańcy :P

Gość IIIII I IIIII
Starym frajerom nie staje juz i dlatego rzucają się na świeże mięsko młodej dupy, wiadomo adrenalinka,podniecenie nowym ciałem i facet jest w 7 niebie. Jak już zdrada wychodzi na jaw,żona się dowiaduje,dochodzi do rozwodu ! już nie trzeba się ukrywac ,już nawet przejadło mu się i to młode ciało i fiutek znowu usycha. Facet zostaje porzucony przez młodą kochankę, nie ma już rodziny ! Wtedy właśnie popełnia co raz to nowe błędy,chodzi na dziwki,wdaje się w hazard, płodzi dzieci z ledwo co poznanymi panienkami , płaci alimenty,włóczy się po sądach itd... w końcu ! żałuje. Cały świat mu się popierniczył tylko dlatego,że pojawiła się młoda dupa ,niewiele starsza od jego najstarszej córki.Jest starym wrakiem,bez kobiety,bez żony która jeszcze niedawno była całym jego światem,bez kochanych dzieci, którym tatuś rozpierdzielił rodzinę bez tej dla której zostawił przeszłośc . kochanka wyśmiewa się przechodząc obok.Nie ma już nic. To moje życie !

Gość michałka 30
kurestwo nalezy tępić! skoro ja musze teraz chodzic po sadach, bo zlozyl pozew z mojej winy, to niech ta kurwa tez bedzie w sądzie!

Gość to każ jej zeznawac
michałka 30 Tak trzymaj ! zawsze sie jakas pokraka wpieprzy do związku.

Gość michałka 30
poza tym skoro niby jego kochanka nie ma nic na sumieniu -to dlaczego adwokatka meza dwukrotnie sprzeciwiala sie jej podaniu na swiadka? natomioast co do drugiego mojego swiadka nie miala zastrzezen