Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubojnia gminna

Jak pozbyć się lęku przed odrzuceniem?

Polecane posty

Gość ubojnia gminna

Chcę podejść do ładnej dziewczyny na ulicy i poderwać,ale boje się odrzucenia. Potem bede wpadał w kompleksy. I jeszcze gorzej będzie się pozbierać

wyobraź sobie że dostajesz tego kosza i skup się na tym co czujesz wtedy. Musisz to często powtarzać, aż się oswoisz z lękiem i odrzuceniem. Potem na luzie i z uśmiechem możesz startować. Nie zakładaj z góry, ze dana osoba Cię oleje, tylko nie rzucaj jej się od razu na szyję :D

jak oberwiesz kosza to obracasz to w zart np: i tak sie nie umawiam z dziewczynami z warzywniaka. wszyscy sie smieja i placza do lez a ty jestes gwiazda pierwszego planu i cie wiwatuja natomiast na nk masz duzo znajomych bo wszyscy chca sie z toba kolegowac

Gość wieczorowaa sukienkaa
gwiazdka, ale rady:) dobre nawet;) Czy ja wiem..jest tyle ładnych kobiet na ulicy:) Nie ta, to zaraz będzie szła inna:P:D

daruj sobie żarty o dziewczynach z warzywniaka...bo jak jedna z drugą zobaczą jak chamsko odgryzasz się innej dziewczynie to im też może się odechcieć znajomości z Tobą. Zachowaj raczej klasę i spokój :)