Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkjk

ile dać za opieke nad dzieckiem?

Polecane posty

Gość kkjk

Znalazłam opiekunkę do dziecka we Wrocławiu. Moje ma półtora roku i ta pani również ma dziecko w tym wieku. Opieka u niej w domu. Ile powinnam jej dać

Gość we wroclawiu
1800 / mc

Gość robaczekmisiaczek
ja swojej niani daje 350 zł miesięcznie ale przychodzi do mnie na 8 godzinek i jak narazie jest zadowolona.Jestem sama z Dzieckiem więc na więcej nawet sobie pozwolić nie mogłam :(

Gość robaczekmisiaczek
od 8-10 za h Jejku to ile wy zarabiacie !!!!!!!! Ja na miesiąc mam 1100zł więc sama tyle nie zarobię !!!!

niania też się musi z czegoś utrzymać, a jak kogoś nie stać na nianie to dziecko do żłobka

Gość dolores amores
też tyle płaciłam. Bez przesady z tym 1800. Musiałabym zaraciać chyba ze 3000 żeby tyle zapłacić.

Gość robaczekmisiaczek
No Fakt nie jest młodziutka Ma 52 lata ale to znajoma i mam do niej zaufanie moja mała ma 4 latka to więc też już sama dużo zrobi.Wiem że jakas młodsza która by z tego tylko żyła w życiu by się nie zgodziła.Ale jesli ktoś chce sobie dorobić to więc:)

Gość do robaczekmisiaczek
to co płacisz swojej niani to czysty wyzysk - nieco ponad 2 złote za godzine!!!! albo zatrudniłaś do opieki kaprawą kuternoge albo dziewczyna, której płacisz, nie ma internetu i jest zielona w płacach!!! jesteś bardziej parszywa niż sam Jeronimo Martins i Biedronka!!!!

Gość igulka 26.01.1977
Szkoda że daleko. Ja bym się zaopiekowała za 400

Gość robaczekmisiaczek
Niestety Nie mam tej możliwości by dać małą do żłobka czy do przedszkola jestem z malej miescowości a tu niestety takich żeczy Brak:(:(:( Jeszcze raz Mieszkam Sama Mąż od nas odszedł I muszę jakoś sobie poradzić.A i po drugie Ona sama mi to zaproponowała.,Choć bym chciała nie wiadomo jak dać więcej to naprawdę nie mam z czego :(:(:(

to lepiej jak ma 4 latka do przedszkola wysłać, za duże na nianie, czas na kontakt z innymi dziećmi

o matko, bylam nie raz opiekunka, ale tylko wtedy kiedy chcialam dorobic, nigdy nie traktowalam tego zajecia jak normalnej pracy, bo stawki sa smieszne, nie dziwcie sie ze nie mozecie znalezc opiekunek, bo kurcze siedzac z dzieckiem ponad 8 godzin dziennie to meczace i to za marne grosze, jakbym miala zaplacic opiekunce 350 zl... wstyd by mi bylo w ogole zaproponowac taka kwote:/ predzej dziecko do zlobka/przedszkola, to jest wyzysk po prostu. w wawie sa rodziny ktore placa opiekunkom nawet 2000zl, ale one sa wykwalifikowane i to profesjonalna opieka. raz zajmowalam sie mala dziewczynka za 600zl /miesiac, ale pracowalam tydzien na tydzien, i tylko po 5 godzin, a mala byla super i nie chcialam od niej odchodzic, ale w koncu musialam bo halo ale opiekunka tez sie musi utrzymac:/

Gość robaczekmisiaczek
No trudno to wasze zdanie . Ale niestety u nas w okolicy Dokładnie tyle nianie biorą od 300-500.Więc myśle że tu wcale nie wyzyskuje.I cieszę się że sama mi zaproponowała iż zajmie się moim dzieckiem:) Wioska a duże miasto to też jest różnica i w cenach za nianie i W wynagrodzeniach:)

Gość stylowa
robaczekmisiaczek nie przejmuj się ,niektórzy nie potrafią czytac ze zrozumieniem. Ważne,że Ty sie ze swoja nianią dogadujesz i obie strony są zadowolone i na pewno byś przysługi kobiecie nie zrobiła dając dziecko do przedszkola. Pewnie tej kobiecie z małego miasteczka lepiej jest zarobić 350 zł niż nic,bo gdyby nie chciała tych pieniędzy to by niania Twojego dziecka nie była-proste

Gość robaczekmisiaczek
Gwiazduniaaa >>>>> Czy ty uważasz że 1100 zł to jest DUŻO ??? Gdzie opłaty gdzie życie i jeszcze niania .I tak już mi rodzice pomagają Bez nich w życiu bym sobie nie poradziła .Ale dam radę !!! Kiedyś musi być lepiej

Gość robaczekmisiaczek
stylowa ____Uf dziękuje Choć ty troszkę rozumiesz :):):):)

nie ja nie mówię o Tobie, ok nie stać Cię na więcej, mi chodzi o takich rodziców ktorych stać na to by niani płacić duzo więcej a by chcieli za 600zł i do tego sprzatanie, gotowanie zakupy

Gość kkjk
robaczku ale jak sama napisałaś to mała miejscowość a ja pytam o duże miasto

Gość arabessskAAA
moja znajoma na wsi zabitej dechami płaci niani 5zł/h ta kobieta dorabia do emerytury. Jedno dziecko 3 lata. Do autorki. Skoro Twoje dziecko ma być w domu tej dziewczyny to równa się z tym, że będzie też tam jadło to samo co jej dziecko a niestety w tedy koszta wzrastają. Na przykład jej dziecko je serek czy owoce, Twoje też będzie chciało. Pójdą na spacer to nie kupi tylko swojemu czegoś a Twojemu nie. Ja bym zapłaciła 8-10zł/h.

ja mieszkam w Gdyni i tu moje kolezanki z pracy placa swoim nianiom ok 7/8 zl za godzine, jesli przychodza np. 3 razy w tyg na 5 godzin, a za caly etat to 5/6zl za godzine.

Gość robaczekmisiaczek
Ja gdy bym mogła dać swojej więcej napewno bym dała .To złota kobieta Chciałam by zajeła sie tylko Moją córeczką żeby nic więcej nie robiła.A czasem zdarzy sie tak że i obiadek ugotuje bo powie że troszkę jej się nudziło jak mała bajkę oglądała i sama się pyta czy czasem mi czegoś nie pomóc:):) az miło do domciu wrócić:):)

Gość arabessskAAA
robaczkumisiaczku zazdroszczę ci bo trudno teraz o dobrą nianię, ja niedługo też będę potrzebowała ale nie wiem co zrobię:-(

Gość arabessskAAA
fajne są ceny opiekunek w Gdyni...dlaczego nie ma tak w warszawie??????

Gość robaczekmisiaczek
arabessskAAA___ Dasz Radę najlepiej to jeśli tą kobietkę będziesz znac to już naprawdę dużo daje.Ja też bym się bała wziąść kogoś obcego do pilnowania a tym bardziej ze by była 8 godz sama z córcią w moim domu.Ale się udało więc życze żeby i tobie się udało znaleść taką zaufaną nianie :):):)

Gość dolores amores
też jestemz Gdyni i na slupie widziałam ogloszenie krawcowej, że poszukuje opiekunki do swego dziecka za 4 zeta za godz. i znalazła raz dwa. Gdynia to nie jest pipidówka, ajednak jak ludzie nie maja pracy biorą co jest, bo jeść trzeba