Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelanka

Chłopak starszy o 7 lat.

Polecane posty

Gość ewelanka

Witam, po krótce: ja mam 17 lat, on niespełna 24. Tak obiektywnie, czy to duża różnica? Czy to ma szansę? Jestem świadoma, że możliwe, że on chciałby współżyć (ten wiek), a ja oczywiście nie zamierzam w moim wieku ii jak myślicie, da się coś z tym zrobić? Wiem, że mnóstwo takich tematów, przepraszam;) Jestem sama w szoku, ja- stateczna, jak mówią, jeszcze parę miesięcy temu beształam przyjaciółkę, że ma chłopaka o 4 lata starszego, a tu masz ci los, mi się taki wyrośnięty napatoczył. Bardzo dziękuję za odpowiedzi ;]

Gość szybkowarka strong
ZALEZY JAK się dogadujecie, ja zawsze byłam nadmiernie dojrzała i z rówieśnikami nie miałam wspólnego języka jak i ztymi kolesiami starszymi 2, 3 lata, poznałam faceta w wieku 19 lat, 7 lat starszego, 2 lata później został moim mężem, jesteśmy ze sobą 10 lat po ślubie, dwoje dzieciaczków, 4 i 2 latka, jest super! nie wyobrażam sobie innej różnicy wieku, a mój M mimo starszeństwa i tak zachowuję się nie raz dla mnie jak gówniarz i prawię mu morały, daję nauki, strofuję hehe, także co kto lubi