Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kociek

Kobiety lubicie mężczyzn uzdolnionych poetycko?

Polecane posty

Ciekawi mnie to czy słowa stające się ukojeniem dla uszu są też pięknem rozpalającym serc dla Kobiety

Damo serca tak uważasz że poezja nie jest ważna, że jest to KIT?

Gość czytamy i piszemy bzdyry
ja czasami lubię. ale zależy od jakiego faceta to słyszę :P

Gość czytamy i piszemy bzdyry
oj tam realistka, ale po tym, jak zarobi na dom, ciebie, ugotuje i pozmywa, to miło jest wieczorem w łóżku takich romantycznych rzeczy posłuchać :)

Aha czyli typ taki niezniszczalnego terminatora docierającego do swego celu po trupach małych niewinnych zwierzatek? Taki Macho Ciacho który w głowie nie ma nic oprócz pracy seksu i piwa

Nie no skąd mogłem wiedzieć że ci sie to spodoba, apokaliptyczny wygląd mężczyzny:) niestety wszystko liniowe w końcu się nudzi i tobie też kiedyś się znudżą tacy i zapragniesz mieć takigo romantka choćby na jedną noc, no chyba że to dla ciebie nie możliwe, Pewnie nie możliwe:P

NIe mam nic oprócz wina czerwonego :P nie prawda to co mówisz, to co liniowe nudzi się strasznie, nie mów że lubisz mode a sukces...

nie oglądam, więc nie wiem, czy lubiałabym problem w tym, że czas jest liniowy, więc i nasze życie również, a nie da się nic z ram życia wyrwać i to przeżyć

Tak ale tym samym skzujemy siebie na szarosć życia codzinnego a mi się w tym nic nie uśmiecha:( to takie smuto, wiedzieć jak się dokona swojego życia, jako publiczny robol pracujący na wszystkich tych co siedzą na górze

Gość discodaja
lubie takich mezczyzn, oczywiscie przesadny romantyzm odpada

Co masz na myśli? Liniowość nie jest szara? według mnie jest przewidywalna, liniowosć ciągłość taka prosta droga bez zakrętów bez górek i widzimy jej koniec: to smutne

paraliżujący rzeczywistość nie oddający chwili, a ją przebierający romantycy mają tendencję do nadawania chwili dodatkowych cech i cieszenia się tymi dodatkami i nadbudowanym światem, a nie samą rzeczywistością jakby świat bez koloryzowania nie był wart cieszenia się nim

Gość discodaja
taki kiedy slowa zawieraja tylko ,,kocham'' ,,pragne'' ,,dusza'' itp... slowa nacechowane zbyt duza iloscia emocji, uczuc az zniechecajace odbiorce do czytania, wywolujace poczucie nudy na wskutek tych 50 powtórzen. p

przewidywalna jest cykliczność, powtarzalność, ale nie liniowość liniowość zakłada niepowtarzalność zjawisk nic dwa razy się nie zdarza, jest inne w czasie, postrzeganiu

Czyli w obliczu pięknego zachodu słońca cieszą się rykiem bawolątka na polu... Chodzi o Koloryzowanie, to jest sztuczne, takie troszkę wymuszone, tak to nadmierny romantyzm albo jakiś wymuszony, ale jak można urozmaicić życie? co można zrobić?

Gość takie cudo
ja lubię, ale utalentowanych, grafomani to męczarnia jednakże do życia to oni się nie nadają, delikatne rączki mają i się boją pracy są miłe wyjątki? pewnie na antypodach daleko:-P

Masz rację lecz To Miłość do zbrzydzenia powtarzane, Gdyby mężczyzna przestal mówić ze kocha Kobietę ona musiała by się upewnić:)

Dla nie których pracą jest poezja bądź sztuka, nie wiem czy chopin był taki słabiutki, kawał chłopa:P

Kociek, niektóre nie potrzebują zapewnień słownych poszukaj inteligentnej niepustej babeczki, a nie będziesz musiał ciągle prawić o miłości, jej piękności i wyjątkowości

Gość discodaja
wiesz wystarczy zaufac mezczyźnie na słowo a nie od niego wymagac aby powtarzal slowo ,,kocham'' , licza sie przecież uczynki. a ja znam swoja wartość i wiem, że on (wybranek mojego serca) by mnie nigdy nie zdradził.

Gość takie cudo
naprawdę utalentowani są niezwykle pociągający intelektualnie :) można rozprawiać bez końca na każdy temat, to się nie nudzi...

Gość discodaja
to bylo do kociek ;)

Heh chętnie czytał wiersze, ja bym w życiu nie pokazał żadnego mojego skoro tu taka twarda Krytyka xP