Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAAAAAAAAAAAAŁAAAAAAAA

poszlam z facetem do lozka i .....

Polecane posty

poszlam z facetem do lozka, bo mialam ochote, znamy sie miesiac i spotykamy ale glownie w weekendy nic sobie nie obiecywalismy, bo wiem ze on lubi kobiety - jest wlochem, ale mimo wszystko jest bardzo zazdrosny o mnie jak idziemy na impreze i zaczepiaja mnie inni faceci to jego to wkurza ale do rzeczy, przespalismy sie w piatek, w niedziele chical zebym do niego przyjechala, ja sie zle czulam i nie pojechalam a on sie na mnie obrazil i sie nie odzywa, ba powiedzial ze juz sie nie zobaczymy kurde nienawidze go zwlaszcza ze powiedzilam mu pewien swoj sekret i boje sie ze on go wygada:(

Gość trele morele umapapapa
ile ty masz lat dziewczynko?

nie no nie jetsem gowniara , mam 24 lata myslalam ze on mi jest obojetny, bo jest brzydki, ma duzy brzuch, ale jakos po tym seksie cos poczulam do niego i teraz boli mnie serce jak widze ze juz nie pisze do mnie widomosci, ze zaczepia inne dziewyczyny:(:(

Gość e_ewcia
za głupotę trzeba płacić:(

nooo zaluje cholernie:(

Gość gfljflf
az tak straszny ten sekret?

Gość k0za z n0sa
"...myslalam ze on mi jest obojetny, bo jest brzydki, ma duzy brzuch..." to ty desperatka jestes hehehe :classic_cool: tym bardziej mi ciebie nie zal bo jestes takim workiem na sperme dla brzydali i brzuchatych :classic_cool: szenóła :-o

Gość ---888---
kolejna poleczka w italii Taaaak, jest zazdrosny, kocha Cię i chce z tobą spędzić życie całe ! :D Nie mogę tego pojąć, jak można się puszczać z takimi marnymi samczykami jak Włosi??? Wytłumaczcie mi to proszęęęęę Jak dla mnie, ograniczone samce, traktujące kobietę, jako dupę do bzykania i kuchtę. Nie szanują kobiet.

mowisz ze nie jestes gowniara -skoro nie to znaczy ze sex dla ciebie to sport-i czego tu oczekujesz? trzeba było wczesniej myslec

po prostu opowiadalam mu o swojej pracy w rzymie, ze byla tam taka polka ktora ze mna pracowala i umawiala sie z facetami ze kase i prezenty troszke bylam wypita po alkoholu, nie powinnam mowic takich rzeczy oboje mam y konto na facebooku, ta dziewczyna tez, on chce wiedziec kto to, a ze on ma wiekszosc moich kolezanek w znjomych to domyslil sie kim ona jest... boje sie ze on cos do niej napisze a ja bede miec przerabane, co prawda ona mieskza daleko ale,.. kurde a taki fajny chlopak on sie wydawal, naprawde troszczyl sie o mnie, zaprosil mnie do restauracji w tym tygodniu, do wloch mielismy razem jechac ehhh ale jestm naiwna:(:(:(

o matko a wy wszystkie jestescie takie porzadne co? wloch czy polak jeden kij znam go miesiac, to nie tak malo ale ok jedzcie po mnie

Gość ale jesteś głupia
to że facet stroił fochy i był zazdrosny to nei dlatego że mu na tobie zależało lecz dlatego że to godziło w jego poczucie godności a obraził się bo nei chciałaś mu dać dupy na żądanie, w końcu uważał że taka jest Twoja rola no nie rozumiem Cię, dajesz dupy jakiemuś Włochowi który traktuje Cię jak przedmiot, do tego nawet nie jest przystojny i jeszcze żałujesz że się obraził ? jedyne czego mozesz żałować to tego że w ogóle zdjełaś przy nim gacie

Gość powiedz jak było albo olej
nie możesz po prostu napisać że sie wtedy źle czułaś>?>? A jak z niego taki pepek świata, który nic nie rozumie i chce mieć każdego na swoje zawołanie to nie ma co sobie fgłowy nim zawracać:)

dzieki za odpowiedz! zaluje ze wyladowalam z nim w lozku, bo nie zasluguje na mnie mialam chwile zwatpienie, za duzo wypilam mam straszne wyrzuty sumienia i jestem zla, bo nawet nie umiem mu wygarnac dobrze po wlosku jakim jest dupkiem ale to chyba nie ma sensu, wole zerwac wszelki kontakt

Gość ale jesteś głupia
"po prostu opowiadalam mu o swojej pracy w rzymie, ze byla tam taka polka ktora ze mna pracowala i umawiala sie z facetami ze kase i prezenty" Ty nawet jesteś gorsza od tamtej bo dawałaś dupę gratis skoro wyrażasz takie opinie o Polkach to się nie dziw że facet ma Cię za tanią dziwkę tylko idiotka by opowiadała takie rzeczy, przynosisz hańbę mądrym kobietom, jesteś zwykłym worem na spermę

Gość ale jesteś głupia
o przepraszam, zapomniałam dodać "bezmózgim" worem na spermę, to trafniej opisuje Twoją osobę

Gość ---888---
wiesz, wyobraź sobie, że są porządne kobiety, które nie poszłyby do łóżka ot tak z napalonym kutasem :D Nikt tu po tobie nie jeździ, postapiłaś idiotycznie to i takie opinie dostajesz. A co do polek dających dupy za "prezenty" to chyba się to nazywa prostytucja :D Kurde, co ta italia ma w sobie, że tyle polek się tam kur.wi? chyba, że to nie jest wina kraju :D

macie racje, jak dziecko bardziej zaluje ze mu to powiedzialam niz ze poslzam z nim do lozka nie chce mi sie zyc:(

Gość ale jesteś głupia
ło Matko laska siedzi z amantem w knajpie i mówi mu: "wiesz Polki to są głupie tanie dziwki które każdemu dadzą dupy za fanty.....a Polacy to pijacy i złodzieje"..... ach powiało patriotyzmem i wrodzoną dumą narodową Ty masz w ogóle jakiś mózg ?

jejku nie mowilam ze wszystkie byly takie gadalismy ze ciezko mi sie tam pracowalo a w dodatku byla tam taka polka ktora nie dosc ze nikt z nia nie mogl wytrzymac bo byla taka nie do zycia wspolnego to na dodatek sie kurwila o innych mowialam ze byly spoko

Gość ale jesteś głupia
zrozumiałabym gdybyś po pijaku szlochała facetowi w rękaw i opowiadała jak ostatni facet Cię wyrolował albo jakiego masz podłego pracowawcę we Włoszech...ale szkalowanie własnego narodu ? obgadywałaś koleżankę by wyjść w jego oczach na porządną ? no to niezły pokaz dałaś mądra dziewczyna nawet po pijaku nei idzie z byle kim do łóżka a co do opinii o Polkach we Włoszech, nie ma co się dziwić ich zachowaniu jeśli prawdopodobnie większość z nich to takie bezmózgie desperatki jak autorka topiku autorka jest tak inteligentna że nawet nie nie że "Polka" piszemy z dużej litery

Gość zboczek_na _102
Jak mawial dr. Stroßmeier z "Szpitala na peryferiach" "Gdyby glupota byla lzejsza od powietrza, pani latala by jak golebica" i to w pelni sie do ciebie odnosi. Jak mozesz leciec na takie barachlo, co cie tylko chcial wyruchac a ze bylas pewnie marna w klozku to cie olal! Popracuj nad soba!!!!

"zaluje ze wyladowalam z nim w lozku, bo nie zasluguje na mnie mialam chwile zwatpienie, za duzo wypilam mam straszne wyrzuty sumienia i jestem zla, bo nawet nie umiem mu wygarnac dobrze po wlosku jakim jest dupkiem" Bosheeeeee... wczesniej pisalas, ze sobie nic nie obiecywaliscie wiec po co sie tak pocisz? slowo sie rzekło, ale przynajmniej on go dotrzymal, a ty nie, za to teraz fochy stroisz, ze nic miedzy wami nie wyszlo, choc tak na prawqde ten tekst ze nic sobie nie obiecujmy to był mpo prostu chwyt na niego nic wiecej. poopowiadalas mu o kolezance, a teraz po prostu jestes zazdrosna, ze on z nia bedzie sie spotykal skoro tak o nia wypytuje. na drugi raz zastanow sie co mowisz i co za zasady ustalasz przez przygodnym seksem. i nie sikaj poźniej w majty.

Gość nie moge normalnie
brzudki i z brzuchem, nic do niego nie czula, nie ufa mu, ale wypaplala mu jakies pierdoly no ale wloch :classic_cool: