Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onomatooo

Czy jeżeli podoba mi się ta pupa to jestem gejem ?

Polecane posty

Gość IzzyVega
jesteś

Gość zenon zna laski
pedal...

i zauwazamy teraz przypadek przerzucenia sie z jednego zdjecia penisa na jedno zdjecie czyjegos dupska, super :P i zas jedna czesc ciala na paru wlascicieli

Jeśli podoba Ci się to dupsko to znaczy że masz bardzo zły gust, ewentualnie może to oznaczać zbliżający się znad Syberii wyż, także zamiast oglądać dupy młodych chłopców idź do lasu i narąb se chłopie drewna. Że też takie pojeby chodzą po świecie. Może jeszcze chuja tego chłopaczka byś chciał zobaczyć? Żenua

Gość córka wulkanizatora
jestes gejem jesli zrozumiesz ze jarasz sie facetami, a nie tylka pupa. btw. to oblesne...

Gość jdsvnfhguf
gej nie gej ale gust to masz kiepski :O toz to plaskie, rozlazle dupsko bez miesni :O

Gość jdsvnfhguf
spojrz tutaj, to sie nazywa sliczny, meski tyleczek :P http://kobieta.wp.pl/gid,8492737,img,8492739,kat,67114,galeriazdjecie.html?T=14 ach, mniam, mniaaam

hahaha to , że facetowi podoba sie tyłek innego to nie znaczy , że od razu jest gejem! tak jak dziewczyny...

Gość jdsvnfhguf
ciekawa teoria, ja jestem kobieta i nie podobaja mi sie damskie tylki ani cycki, nie znajduje zadnej przyjemnosci w ogladaniu ich

bo nie każdemu musza sie podobac:) o to chodzi jestesmy wzrokowcami. ja np. lubie popatrzec na ładne kobiece ciało, bo mi to imponuje i motywuje, żeby dbać o siebie jeszcze bardziej.co nie znaczy , że od razu jestem lesbą poczytajcie mądrych ludzi to bedziecie wiedzieć

ciało to ciało...w związkach chodzi o coś głębszego - bez skojarzeń proszę :) sama czasami podziwiam kobiece kształty ale nikt mi nie wciśnie, że jestem homo. Sajonara Ps. To raczej sam musisz się dowiedzieć, anie zadawać pytania na forum, gdzie wiemy tylko tyle, że ci się podoba ten tyłek

Asiu....to ze Ci sie podobaja penisy i cycki ,swiadczy tylko o tym,ze Ci sie podobaja i o niczym wiecej :P dopiero jak zaczniesz je badac metoda organo-leptyczna bedzie swiadczylo,ze jestes Bi ;)

Gość ani sexi po prostu
baznadzejna, ty nie jesteś gej ty jesteś głupek !!!!!!!!

Gość cnvfubhugf
ale co znaczy podobaja sie? jesli podoba ot tak, ladny tylek to nie jestes gej ale jesli czujesz podniecenie seksualne na widok meskiego tyleczka to cos jest juz na rzeczy :P o orientacji swiadczy na jaka plec reagujemy podnieceniem PS anal jest dla zbokow

podniecenie o tym nie świadczy ,ze jestes gejem!!!!!! to jest zakorzenione w psychice,rodzisz sie z tym, to jest o wiele bardziej skomplikowane. niech matoły za przeproszeniem nie wypisuja takich bzdur ,ze jak reaguje się już podnieceniem to jest sie gejem.