Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZimnawyrachowanaSucza

Spędze walentynki na delegacji, czyli z kochankiem

Polecane posty

Gość a w tym podobny
ze w takim samym glupim deseniu jest napisany :D

Ja sie przylacze i tez ci nawrzucam!:classic_cool: Przez takie kurwiszony jak Ty faceci maja zle zdanie o kobietach, jestes zwykla zdzira!:classic_cool:

Gość tak jesttt
pytanie w jakim burdelu pracujesz? :classic_cool: moze kiedys odwiedze :D

Gość na siedem
Zabrakło pomysłów?

Gość na siedem
Nie rzucaj słów na wiatr :D

Gość na siedem
Nam idzie dobrze :D Jedynym Twoim argumentwem, jest to, że idzie nam źle :D Marniawo.

Gość na siedem
Nic nie mówisz na temat telefonu do męża i żony kochanka.

Gość na siedem
Nie możesz się zdecydować czy bardziej jesteś wyzwolona czy raczej oddajesz się za pieniądze.

Gość tak jesttt
a ile bierzesz za cała noc? 100 tys PLN ? nie mow ze bys na taki uklad nie poszla :D kazda sula leci na kase

na siedem :) dobrze hehe , nuda wieje jak nie wiem :) Numeru nie podam na forum, jak ktoś chce to moge wyslac mailem ale tylko 1 osobie;) Ciekaw ajestem co wymysli, posmiejemy się z męzem :)

Nie jestem dziwką :) Na brak pieniędzy nioe narzekam, a seks traktuję w kategoriach przyjemności, a nie sposobu zarobkowania :) Na ta kase, to pewnie i Twoja żona by poszla;)

Gość 3zuzia
ZIMNAWYRACHOWANA SUKO-A o co ci chodzi z tymi biedakami??? oj zebys ty poczuła jak sie w fabryce pracuje-zycie jest przewrotne-obys tak skonczyla-zastanow sie szmato zanim obrazisz kogos

Gość na siedem
Podaj telefon do jego żony :) Ciekawa jestem czy dojdzie do skutku Wasz wakentynkowy wyjazd.

"Nie jestem dziwka..." a niby kim? Pierdolisz sie na boku, zdradzasz meza i za kogo sie uwazasz jak nie dziwke?Moze masz racje dziwka to slabe okreslenie, ale szmatlawiec pasuje idealnie!:classic_cool:

Zimna wyrachowana odebrała nasze zachownie jako zazdrośc bo po to założyła ten topik. nadinterpretacja śmiem twierdzic. Poprostu to taka kobieta, która potrafi docenic swoje "osiągnięcia" dopiero gdy inni jej zazdroszczą:O Wniosek z tego taki, że cieszą ją niepowodzenia i nieszczęścia innych ludzi. Proponuje założyc topik o temacie. : Dziś ide na spacer z psem bando niepełnosprawnych frajerów....haha... a wy nie mozecie".