Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nananaan

CZy na poczatku ciąży czulyscie sie tez tak strasznie?

Polecane posty

Gość nananaan

Od rana kreci mi sie w głowie, nie moge złapac rówowagi, mdłości i do tego czuje mam problemy z oddychaniem, ktore mnie meczyly rowniez w nocy. nie wiem czy to objawy ciazowe czy moze cos innego. jetem w 8 tygodniu. Niestety nie moge sie nawet polozyc bo mam jeszcze dwuletniego synka. Czy u was bylo te tak zle?

Gość malinQQQQQQQQQQQa
Skoro masz dwuletniego synka, to chyba powinnaś wiedzieć jak było podczas pierwszej ciąży? I czy są to objawy ciążowe czy nie? Ja np. miałam po wstaniu straszne mdłości, ale innych objawów nie miałam.

Gość nananaan
niby powinna ale objawy w tej ciąży mam inne dlatego pytam

Gość dffefre
W jednej ciąży można mieć objawy, a w drugiej wogóle. Każdą ciążę przechodzi się inaczej. Mdłości, zawroty głowy i wymioty miałam. Zmęczenie i senność też dawała mi we znaki. Przeszło mi to wszystko w 3 miesiącu. Skoro jesteś w ciąży to zapewne są tego objawy. Zresztą i tak pewnie pójdziesz do gina to przy okazji zapytaj :-)

Gość nananaan
dziekuje, dzisiaj sie czuje jak bym miala umrzec. tego wczesniej nie przerabialam a poza tym nie majac dziecka pierwsze 3 mc przespalam...

ja tez sie tak parszywie czuje, mam mdlosci i wymioty, zawroty glowy i np.. jak posprzatam albo bawie sie z malym to robi mi sie ciemno pzred oczami i zataczam sie :/ do tego mam grype juz ponad tydzien i zatkany nos plus bolace gardlo masakra :/ tez mam dwulatka w domu i pzrez to jak sie czuje dziecko niestety ale musi bawic sie samo zwykle pzred tv :/ w poprzedniej ciazy zle sie czulam ale nei az tak jak teraz :(((

Gość nananaan
No to mnie rozumiesz:) ja dzisiaj trzy razy robilam podchody zeby mezowi kanapki zrobic. co zaczelam cos kroic to ciemno przed oczami i do lozka. az sie poplakalam