Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość handcany

Facet inteligentny, zaradny,ale obciachowy na maxa!

Polecane posty

Gość handcany

Cały czas w tej samej bluzie. Kieyd tylko się nie spotkamy, X przychodzi w niebieskim polarze,beznadziejnej kurtce i z rozczochranymi włosami. Ma kasę,mógłby o siebie zadbać. Nie chodzi o urodę,ale o schludność. Ja cały zcas interesuję się modą,ale od niego wymagam jedynie,żeby schludnie wyglądał...

Gość lucian B
lekka aluzja wskazana

Gość a ty jestes taka cudowna
ze ie podniecasz tak? ty oczywisacie jestes wspaniala i nic nie masz sobie do zarzucenia:D po co nam to mowisz? nas to nie obchodzi,.

Gość straszne to jest naprawdeee
"Ja cały zcas interesuję się modą" aha, biale kozaczki, mini, tipsy i to, co w gazetach nosza, nie?:D a masz moze SWOJ STYL< czy tylko to co ci Doda kaze nosic?:D

Gość handcany
Czy ja napisałam,że jestem wspaniała? Czytaj ze zrozumieniem. Nie obchodzi Cię to,to nie zabieraj głosu. Proste. Lekka aluzja? Tylko w jaki sposób. Niedawno na urodizny,kupiłam mu koszulę,ale to an nic się nie zdało. Znowu ta niebieska bluza...

X przychodzi w niebieskim polarze,beznadziejnej kurtce " a teraz nam odpowiedz co oznacza dla ciebie schludność ?

Gość handcany
Pfff. Żenujący post. Widocznie masz inne kryteria...

Gość handcany
Czesanie włosów chyba jeszcze nikomu nie zaszkodziło. A odnośnie ubrań,to dobrze byłoby,gdyby czasami nałożył też coś innego.

Gość och jejejejejej
" Czy ja napisałam,że jestem wspaniała? Czytaj ze zrozumieniem. Nie obchodzi Cię to,to nie zabieraj głosu. Proste. " nie masz innych problemow, dziecko?:O a moze ma jeszcze krzywo grzywke zaczeana? :O:O albo lubi sobie gume zuc?

Czesanie włosów chyba jeszcze nikomu nie zaszkodziło. A odnośnie ubrań,to dobrze byłoby,gdyby czasami nałożył też coś innego." to idz i mu to powiedz :D

Gość handcany
Ciekawe,kogo nazywasz dzieckiem? Poziom żałosny. Właśnie w tym problem,że w tej materii jestem kompletnie bezradna. Nie dam rady mu tego powiedzieć w sposób bezpośredni.

Gość lucian B
Kobieta pisze topik bo ma problem a wy przecież nie musicie tu zagladac i pisać, jesteście żałośni z tym waszym marudzeniem. Dla was to nie jest problem dla niej jest bo pewnie zależy jej na nim ale co wy mozecie o tym wiedziec

Gość Dr Marko Dobrzansky
Nie masz wiecej niz 15 lat. a jesli masz to zatrzymalas sie w rozwoju na etapie szkoly podstawowej. Co jest z wami głupie dupy?

Gość hfghgfh
handacany a nie pomyslalas ze moz elubi ta bluze. Facet to nie rewia mody ajka ci przeszkadza to mu powiedz.

Wbrew pozorom wygląd jest waży nie tylko dla lasek, dup i innych takich (czy jak tam nazywają te biedne kobiety tutaj). Wgląd schludny wzbudza zaufanie i sprawia pozytywne wrażenie w myśl powiedzenia jak Cie widzą tak Cie piszą.

Gość a czy on chodzi spac
po dobranocce, czy siedzi do 22:00?:D to tez wazne, bo chlopcy nie moga za dlugi siedziec:D

Gość FriskyqomAN
To mój mąż!!!! ODWAL SIĘ OD NIEGO!!!!!!!!!

Gość handcany
Lucian-dokładnie. Zalezy mi na nim,bo się świetnie rozumiemy. Nie zwróciłam na niego uwagi,bo jest "młodym bogiem". Wręcz przeciwnie. Uważam jednak,że skoro moglibyśmy coś razem stworzyć,to dobrze byłoby,żeby trochę o siebie zadbał...

Gość handcany
Family man-to jest własnie oczywiste!

Gość lucian B
zapytaj sie go tak "lubisz tą swoją bluze co??" ciekawe co odpowie :):)

Gość lucian B
koles tez musi byc troche nie kumaty w tych sprawach bo przecież każdy (no widze teraz ze prawie każdy) facet wie że kobiety zwracają baczną uwagę na szczegóły.

Jak może być facet inteligentny i zaradny a obciachowy? Myślę, że po prostu go nie kochasz...pewnie wstydzisz sie jego wizerunku...sama jesteś wyfiokowana do przesady.Interesujesz się modą powiadasz? A może tylko nią? Tak więc współczuję facetowi.Pora się z nim pożegnać, bo nie pasujecie do siebie.

Gość hfghgfh
ona chce zrobic z niego picusia :D

Gość handcany
Jak mogę go kochać? Jesteśmy na stopie przyjacielskiej od długiego czasu,ale pewnme nasze zachowania świadczą,ze to przeradza się w coś więcej. Lucian-z tą bluzą,to dobra myśl,tylko nie wiem,czy to przełknę. Jakoś nie w moim stylu wygarnianie komuś czegoś...

A może to tylko artystyczny nieład na głowie? :) Facet ma swój styl i tyle. Nie próbuj nigdy nikogo zmieniać na siłę. Nie wiesz jak mu to powiedzieć? Obgadywać go na forum jest łatwiej, co? Znajdź sobie kogoś mniej "obciachowego" z włosami na żelu i złotymi łańcuchami, koniecznie siłownia i solarium ;) Coś mi mówi, że będziecie świetnie do siebie pasować :D

Akurat siłowania nikomu nie zaszkodziła, mi by się przydała, ew mógłbym rąbać szczapy drew dla sąsiada.

skoro zaczynasz myslec o zwiazku z nim .... to co ty chcesz za zwiazek stworzyc ...skoro nie umiesz byc szczera ? bluza to pryszcz ... a co z innymi sprawami ? skoro wyrazanie potrzeb to dla ciebie taki problem przeciez mozesz to zrobic w sposob delikatny. mozesz ?

Gość przebierz sie za jego zone
skoro juz na samym poczatku masz do niego jakies waty to cala ta znajomosc nie ma sensu ledwo go poznalas a juz chcesz zmieniac, :O

Gość Tajemnicza Dama
Yyy... :O Chyba ważne, żeby gościu Cię szanował, był dobry i inteligentny, a nie żeby nosił marynarki od Armaniego, Prady, czy innego gówna :O Dziewczyno ! Ogarnij się ! Ważne co ma w środku, kurwa ! Jak faktycznie jest taki mądry, to zrozumie aluzje...