Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda pierwszy raz mama

Kiedy usłyszałyście po raz pierwszy głośny śmiech ??? ??? ???

Polecane posty

Gość młoda pierwszy raz mama

Mój synek ma 3 miesiące, a jeszcze się głośno nie śmieje. Czasem jak mocno śpi i coś mu się śni to się śmieje w głos ! Czyli potrafi. Jak go rozbawić ? Tak bardzo chciałabym usłyszeć jego głośny śmiech.

Gość gvdfggdg
hehe u nas pierwszy głośny śmiech był jak mały miał właśnie ponad 3 miesiące ale była to taka śmiechawka,że aż czkawki dostał.. Dziadek pokazywał mu puszkę z piwa.. hehe

Gość kkkkkokokokoko
Hej u nas tez koło 3 miesięcy, rozbawiłam go wydając jakieś smieszne dzwięki i do tej pory udało mi sie tylko 3 razy, a jego tacie ani razu a stara się biedaczek jak może!!

Gość a moj właśnie poqqq
3 miesiący sie zaśmiał. tylko kilka razy udało mie siejego tak roześmiać. Kładałm jego sobie na kolanach w pozycji pólleżącej i smaiałam sie do niego i mówiłam trzymając jego za rączki i tak mi sie udawało. Ale to i tak musiał miec dobry humorek:-) poczekaj jeszcze troche to bedzie sie tak cały czas śmiał. Jak na razie to jest taki bardziej gardłowy smiech

pierwszy raz córka sie zaśmiała jak miała ok 3 miesiace, bardzo rozśmieszają ja moje "tańczące" włosy i klaskanie jej raczkami. śmieje się za każdym razem jak włosy mi sie na głowie porusza :) czasem ma taki atak chichraczka ze ja sie nie umie opanować od śmiechu :)

ja całowałam synka po szyi i zaczął się śmiać w głos:) Około 2,5 miesiąca miał.I długo śmiał się na głos tylko wtedy;)