Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pracodawca

Ludzie pracy,wejdzcie i odpowiedzcie mi

Polecane posty

Witam,mam takie pytanie,czy kupilibyscie gotowe bulki i salatki na sniadanie?Cena 2,5-3 zł.Sklada bulki to powiedzm kajzerka,jakas wedlizna,ser zółty lub biały.Dodatki to sałata,pomidor,ogorek.Dowolna kompozycja.Sprzedawane to by było przez czlowieka ktory by przychodzil do waszego biura,zakladu pracy.Prosze o powazne odpowiedzi.Moze juz ktos kupuje takie rzeczy?

Gość yes yeeeeeee
Ja bym tak chciala miec w pracy. To chyba dobry pomysl - moze chwyci .

Gość w tropical language
ten pomysł nie jest nowy i już wieeeeeeeeeele lat na polskim rynku coś takiego działa. zdziera z leni kase :D

U mnie w biurze to nie chwycilo :(. Ale my mamy bufet choc co prawda tam nic nie ma. Sprobuj jakies salatki np gyros albo mozarella z pomidorkiem i bazylia do tych kanapek . Moze jakies bulki slodki mini pizze rogaliki.

ja takie w pracy kupuje,sa pyszne ,nie drogie i nie musze sie martwic ze nie mam co jesc bo nie chciało zrobic mi sie snadania:)

Gość asdasdasdasdasdads
JA Bym kupila. na uczelni kupuje takie nawet za 5zl, bo kanapeczki z roznymi warzywkami itd sa pycha, a samemu si enie chce czesto. u nas schodza szybko, a biedni studenci niby i bulka stosunkowo droga. wiec za 3 zl to juz wogole byloby branie:P

Mogłoby tak być, ale gdyby pracodawca za to płacił. Za 2,5-3zł to mogę sobie śniadania na 3 dni zrobić :)

Gość gwiazdeczka155
Ja tez bym kupiła, bo jestem leniwa i nie chce mi sie sniadan do pracy robic, zawsze po drodze kupuję jakąs bułkę i jogurt.

Nie obraziłabym się, gdyby teraz ktoś taki wszedł i zaproponował pyszną kanapkę :) Nigdy nie biorę nic do jedzenia ze sobą i kwestią szczęścia jest to czy zdążę coś rano kupić czy nie :O

Sałatka moglaby byc colesław, i inne jeszcze.Czyli mówicie ze stosunkowo tanie by to było , i mogło by chwycic?

Zalezy od wielkosci miasta ilosci takich firm na rynku i czy obsluguja Twoj teren pracy\ cen asortymentu ilosci osob ktore dzienie chcesz obsluzyc

Nie wiem ile firm sie tym zajmuje,miasto bardzo duze jakies 800 tys:)Mysle ze zawsze moglbym im zrobic konkurencje,smakowa i cenowa.

No to sie zorientuj bo np okaze sie ze np Urzad Miasta obsluguje juz firma x od dajmy na to 2 lat i ludzie sa zadowoleni wtedy ciezko Ci sie bedzie wstrzelic popytaj poszukaj zeby bylo cos duzego w miare i nie zajete przez konkurencje :P.Teraz tych firm mnostwo jest i kazdy chce klienta przyciagnac taka prawda

zrob rozeznanie zainwestuj w jakies ulotki na poczatku daj konkurencyjne ceny a jesli chcesz wygryzc z rynku firme bo zalezy ci na tej firmie ktora ona ma a ty chcesz to nic prostezego przejdz sie do siedziby jako gosc wez menu zorientuj sie co maja w jakich cenach i wtedy dzialaj Powodzonka :)

Musze ruszyc na rozeznanie rynku, bo u mnie jest duzo firm,um,us,zus.Wezme gotow kanapki i salatki.Moze przyciagne ich cena i smakiem.Promocja.Rozdam na poczatek pare gratis.

Na uniwerkach i w szkolach na ogol sa sklepiki i tam studenci maja wszytko lacznie z goracymi daniami

Bede sprzedawal kanapka+sałatka za 5 zł jabłko gratis;)Musze pojezdzic,zorientowac sie w asortymencie i cenach.W szkolnych sklepikach moglbym w komis zostawiac.

Gość yyuytutyiuyiuyiui
ja bym kupiła, jakby smaczne było. no chyba że bułka gumowa a sałata zwiędnięta :o

Oczywiscie zeby chcil temat, to musi byc smaczne i swieze.Lepiej podniesc trohe koszt produkcji,stawiajac na swiezosc i smak.W przeciwnym razie nie mialoby to sensu.