Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja2012

Żałuję że Cię znałam!

Polecane posty

hmm.... zostawił mnie po raz trzeci już:( Znowu nie potrafię się z tego otrząsnąć... Kocham Go ponad wszystko i wiem że mu też zależy ale nic z tego. Stwierdził że zasługuję na kogoś kto da mi szczęście, kto będzie mnie kochał i szanował. A dla mnie szczęściem był On! I najgorsze jest to że jak się już trochę pozbieram to On wtedy wraca. Ile jeszcze razy będę to przechodzić na nowo?? Nie wyobrażam sobie życia bez Niego. Jak mam się z tego otrząsnąć?? Jak o Nim zapomnieć?? Jak udało się Wam przeżyć coś podobnego??

Gość kolejna naiwna
bla bla bla zalugujesz-jasne stary chwyt facetow:-p pewnie znalazla na krotko inna...i ty go tak za kazdym razem przyjmujesz?no to gratuluje-bedzie tak robil w nieskonczonosc:)chyba ze porzadnie go raz olejesz:-P

Ile jeszcze razy będę to przechodzić na nowo?? " Tyle razy ile razy na nowo zaufasz temu samemu kolesiowi który 3 razy cie wystawił do wiatru ...

coz jestes masochistka.Widocznie by zyc, potrzebujesz cierpienia. Jak nie potrafisz radykalnie ukrocic kontaktow, to bedziesz po stokroc cierpiala az w koncu z nerw wychodujesz sobie np.cukrzyce.A on i tak kopnie Cie ostatecznie w pupe.Asertywnosc i realna ocena sytuacji sie klania.I tego Ci zycze -glownie bys powiedziala temu panu-STOP.

Gość taka jednaaaaa.
jasne.. mnie 3 dni temu facet rzucił po 4 latach bycia razem - juz nawet mieszkalismy - do momentu rozstania tez myslałam ze był moim swiatem ale zaczynam sie budzic z tego snu ... po porstu ten twoj nie wie czego chce.. bawi sie tobą a tak sie nie zachowuje osoba ktora kocha ... proste ... daj sobie z nim spokój, nie takie problemy maja ludzie ... i to wcale nie jest koniec swiata tylko szok... poradzisz sobie

no to żałujesz ,ze go znałas czy jak sama piszesz cyt."Nie wyobrażam sobie życia bez Niego. " hmm

no to żałujesz ,ze go znałas czy jak sama piszesz cyt."Nie wyobrażam sobie życia bez Niego. " hmm" bo to pewnie topik z serii "wyżal sie , bedzie ci lepiej " :P

regres to całkiem możliwe, ze ten topik ma miec tylko i wyłącznie działanie terapeutyczne- dlatego juz nie będę doszukiwac się sensu i logiki..;):) choć swoją droga obawiam się,że samo pisanie skutecznej terapii nie przyniesie..bynajmniej nie na tym forum.. a może droga zagubiona autorko zjarzyj tu..: http://theppd.org/index.php?ePsycholog&gclid=COvUp-a75Z8CFcGAzAodUyXqrw

Gość wyobraz sobie jak je kupe
na zmiane dlubiac w nosie.