Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziarek_84

zastanawia mnie czemu kobiety są głupsze niż mężczyźni

Polecane posty

Gość siwarka
haha to faceci muszą być prwadziwymi idiotami skoro myślą, że kobiety są głupsze od nich ...

Gość córka wulkanizatora
zastanawia mnie czemu mężczyźni robią z siebie pośmiewisko na babskim forum .

ten osobnik nawet nie zdaje sobie z tego sprawy :-o

Gość bubaaaczek
jestem kobieta i powiem tak - kobiety sa mniej inteligentne, i czesto glupsze, naiwne, obrazalskie, nie potrafia dyskutowac na argumenty, ale faceci wobec nich tez sa ... glupi i nie wsadzamy wszystkich do jednego wora pytasz czemu glupsze ? ty (jako facet) uczysz sie od tysiecy lat, kobiety poszly na uczelnie wyzsze stosunkowo calkiem niedawno. tylko facetom do niedawna przyslugiwal zaszczyt bycia profesorem, doktorem, studiowania, poczytaj o skłodowskiej, jak to na jej drodze stanal jeden glos sprzeciwu faceta, bo sral w majtusie, ze kobiety pojda do szkoly i bedzie rewolucja, poszly nie zmienia to faktu ze wiekszosc kobiet jest glupia jak but ps: jestem kobieta, nie mam kompleksow ;)

Gość Teklla
Bo ciebie tylko na glupie kobiety stac. Madra kobieta z toba nie bedzie rozmawiac.

baby nic nie wynalazły bo są na to za tępe i nie jest to kwestia dostępu do wyższych uczelni, kochana

Gość bubaaaczek
tekla - buahahahh, dziewczyno powiedz mi ile odkryc, wynalazkow zawdzieczamy kobietom, a ile mezczyznom

Gość Teklla
Do niej nie dotrzesz, bo Twoj poziom nie odpowiada. Duzej zabawy z Tymi co wogole z Toba dyskutuja (na Twoim poziomie)

Gość córka wulkanizatora
jarek, Ty jest głupi twierdząc, że baby nic nie wynalazły.. pff... czuje zażenowanie...

Gość bubaaaczek
oczywiscie, ze jest, czlowieku sklodowska poszla sie uczyc i co ? jak wazny wklad ma w dzsieijsza chemie, nie plec bzdur, ale fakt sa mniej logiczne, nie wykazuja sie zbytnio mysleniem pragmatycznym, a faceci hmm.... ile to panstwa, ile to mocarstw, ile to zgub bylo przez kobiety ;) jeszcze moglabym sie odwolac do biologii no ale

Gość Teklla
Bo kobiety sa skromne , jak n. p. M. Sklodowska.

Gość bubaaaczek
dziewczyny piszecie komentarze jak 12 latki i tylko utwierdzacie mnie w przekonaniach autora, opanujcie sie i przemyslcie zanim cos napiszecie, zeby sie nie blaznic poza tym to zawsze moze byc prowokacja/zabawa/nuda wyluzujcie

Gość Teklla
Zanim sie znowu osmieszsz pomsl Panie Kamecha .

Gość nie twierdze ze jestem
madrzejsza od wszytkich męzczyzn , np. od mojego męża, ale od Kamechy z cała pewnoscią.

Gość poison8909
bo maja mniejsze mózgi

Gość bubaaaczek
argumenty ad persona sa cienkie, podtrzymujesz tylko teze, poza tym zakaldajac, ze to nie jest prowokaca, jestem przerazona, ze facet siedzi na babskim forum, czemu faceci sie "szmaca" i staja tzw. ciotami ? to jest problem, ktory juz dostrzegla biologia, chromosom XY zanika, i mamy przyklad,

Gość dssfokorffsaa
ale to o nas marzycie, nas pragniecie, do nas szalejecie, dla nas piszecie poezję, nas kochacie, nie możecie żyć nie myśląc o seksie. my kobiety umiemy wami zawładnąć:) więc ten temat założył mężczyzna po zawodzie, gdy się rozczarował jedną lub większą ilością kobiet. i teraz zwala całą winę, że to ,,my jesteśmy .......''

Gość bubaaaczek
aaaaaaaaaaaaaa hahahahahha poddaje sie po komentarzu powyzej, chlopie masz racje, kobiety sa glupie !

Gość potencjalelektrody
a sa?

Gość siwarka
Porazka co taki facet moz wiedziec o zyciu ?? kobiety nosza dzieci przez 9 miesiecy czuja ich ruchy, potem przechodzi wielkie bole zeby je urodzic potem je wychowuje i musi zajac sie domem i wysluchiwac ty nic alymi dniami nie robisz. te facet to dzieki kobiecie jestes na tym swiecie zeby byla glupia jak twierdzisz nie wychowalaby ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Teklla
Kamecha Twoje baby sa tepe, odpowiednie do Twojego poziomu. Dalej tego nie rozumisz. Zyj w swoim swiecie z kobietami ze swojego swiata, ale nie pisz o innych, bo im nie dorastasz.

dzięki kobiecie jestem na świecie? nie czuje że rymuje hmmm ja myślałem, że dzięki facetowi, hmmm

Gość o_kurem
kamecha weź se zjedz kulcaka i nie pierdziel glupot. ok kobiety sa wspaniale