Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kameleonka

mam dziecko i narzeczonego a tesknie za miloscia

Polecane posty

Gość kameleonka

mam roczna coreczke ktora kocham nad zycie, narzeczonego....i tu jest wlasnie problem...czy mozliwe to zeby przed ciaza i w trakcie ciazy bylo wszystko dobrze miedzy nami a po porodzie czar prysl?????mielismy bardzo ciezki rok, moj M. skrzywdzil mnie w pewien sposob, rozmawialismy wiele razy pozniej, wybaczylam mu, ale zadra w sercu zostala i chyba sie odkochalam, ale czy mozna sie tak odkochac bo ktos zawiodl kilka razy??????tesknie za motylkami w brzuchu, za kims z kim bede jednoscia a jednoczesnie chcialabym zbudowac fajna rodzzine dla mojej malej zabki

Gość Khe25
Zdrade ciężko wybaczyć,bo to pewnie o to chodzi.Jest dziecko,więc całe uczucie skupiło się na niej.Nie wiem czy mozna sie odkochać,ale tak wpływa na nas kobiety brak zaufania.

Gość pewnie przed ciążą i w trakcie
ciąży WYDAWAŁO ci się że wszystko dobrze między wami. a ciąża to pewnie przypadkowa? to jest aż tak banalny i klasyczny scenariusz że już się nie chce czytać nawet.

Gość no wiesz jeśli
oczekuje że przez całe życie motylki będą w brzuchu - oj, to sie przeliczysz. Przede wszystkim nie jestescie rodziną - facet wciąż jest wolnym człowiekiem i ma prawo robić co chce, nawet biegac na dz... Poza tym nie jesteś przypadkiem za bardzo rozpieszczona?

Gość kameleonka
heheh bzdura zawsze sie jest wolnym czlowiekiem a Ty zapewne masz na mysli to ze nie jestesmy malzenstwem!!!niestety malzenstwo nie sprawi ze ktos bedzie bardziej lub mniej odpowiedzialny. to juz jest w glowie. A motylki mozna czuc zawsze. Widze ze ktos swoje frustracje wyladowuje na kims innym,

Gość ja mam męża dzieci
a czasem łapie się na tym że tęsknie za moim byłym.

Gość stad sie biora samotne matki
dobre to ..."ale czy mozna sie tak odkochac bo ktos zawiodl kilka razy?????.." facet zawiódł kilka razy a ona ma z nim dziecko, najlepiej to dorób sobie z nim jeszcze kilkoro dzieci, a później go pogoń i załóż na kafe topik skrzywdzona samotna matka z kilkorgiem dzieci. Głupota jakby miała skrzydła toby latała. Tak jest i u ciebie, facet krzywdzi a ona rodzi z nim dziecko. Także widać, że motylki w głowie ciągle ci latają, tylko, ze przy tych twoich motylkach to może ucierpieć dziecko, pamiętaj o tym.

Gość do tej wyzej
a myslisz, ze samotne macierzynstwo to cos strasznego? Musze Cie rozczarowac :P Jestem samotna matka (nie z wyboru), bo facet, z ktorym planowalam slub i dziecko nagle, po 8 latach sobie odwidzial, szkoda, ze bylam juz w 2 miesiacu ciazy :/ a autorka wyraznie pisze, ze przed ciaza i w jej trakcie bylo miedzy nimi ok, a zawiodl ja kilka razy po porodzie, dlatego pyta czy moze sie odkochac, czy jest to mozliwe. Autorko, mysle, ze tak. Jest to mozliwe. Narzeczony traktuje Cie ciagle tak samo? Czasami faceci po porodzie zachowuja sie wobec swojej partnerki inaczej, zachowuja dystans, ktory nie podoba sie partnerce:/