Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa cola

Ponosić konsekwencję za czyjąć głupotę...

Polecane posty

Gość malinowa cola

Pracuję w sklepie z artykułami dla dzieci, głównie z ubraniami. Są rzeczy i dla niemowląt i dla już trochę starszych dzieci. Ci ze starszymi dziećmi pzychodzą i mierzą ubrania. I ludzie to po prostu świnie... Ciuchy często odkładają brudne bo np. pielucha przeciekała i nawet się do tego nie przyznają. Odkładają ubrania i szybko ulatniają się do sklepu... Były też zostawiane pieluchy zużyte w ubraniach itd.Nie raz my zwracałyśmy uwagę rodzicom za którymi szło dziecko z pieluchą do samej ziemii już z porzadnym zapachem. Właściciel sklepu się wkurzył i powiedział że każdy ciuch który wróci z przymierzalni obesrany albo obsikany a któraś z nas tego nie zauważy (czyli nie wyegzekwuje od opiekunow pokrycia strat) to my za to zapłacimy... Jestem sama matką i nie rozumiem jak można się zachowywać w taki sposób? Czy to zachowanie godne dorosłej i dojrzałej osoby? Zniszczyć coś i uciec bo będzie trzeba ponieść konsekwencję?

ale masakra !!! ludzie są naprawdę świnie, ciężko iść do toalety i zmienić dzieciakowi pieluchę, naprawdę żenada... jak można być tak wstrętnym...

Gość dswwewqedd
Rzeczywiście debilne te matki, które postępują w ten sposób kupując ubrania dla dzieci :-/ Zresztą moim zdaniem po jakiego grzyba dziecko w wieku np. 1-2 lat ma mierzyć ubrania skoro na takie małe dzieci kupuje się na oko, bo to nie są jeszcze aż tak duże dzieci. A starsze już zapewne pieluch nie noszą, no i wtedy już trzeba mierzyć ubrania. Ja bym się ze wstydu zesrała jakbym miała tak postąpić i jeszcze wiedząc, że moje dziecko nosi pieluszki, a na zakupach nie spędza się 30 minut tylko o wiele dłużej i dziecko wkońcu narobi w tę pieluchę. Żal.

Gość to zapewne te same mamusie
ktore w innych sytuacjach pyskują, że chamstwo sie szerzy bo nikt im miejsca w autobusie nie ustepuje czy w kolejkach nie przepuszcza!:O

Gość ale to matkaaaa
w naszym kraju to nawet kurwa, szmata i pijak to matkaaaaa, bo doznała cudu, tj. zajścia w ciąże z powodu dania dupy.

Gość ale z drugiej strony
mozna niezlego wstydu narobic takim rodzicom gdy sie ich na tym złapie:P ja bym na caly sklep zaczela gadkę na ten temat...niech sie taka mamusia zapadnie pod ziemię ze wstydu

nic tylko wywiesić tabliczkę że za towar uszkodzony w trakcie przymierzania należy zapłacić i za każdym razem dokładnie sprawdzać jak Ci coś oddają.No i egzekwować oczywiście. Ludzie potrafią zachowywać się jak świnie niestety. To już taki typ człowieka,że jak coś nie jego to można obsrać,zażygać,zepsuć i zdeptać. Ja raz wchodząc do ubikacji o mało nie padłam jak zobaczyłam że ktoś nasrał na zamkniętą deskę klozetową... no cóż...