Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EKD 34

Fotelik 9-18 do jakiego wieku dziecka używaliści, polecie dobre

Polecane posty

Witam,wybieram i wybrać nie mogę, te co mi sie podobają todrogie, wiec chcę wiedzieć na ile nam on posłuży.

Gość martuuulka
sa tez 9- 25 kg . coneco zenith mam i zadowolona jestem.

ja mam roemer, do 18 kg. nie wiem na jak długo posłuży, ale jest bezpieczny i dlatego go kupilam. świetnie zabezpiecza główkę co w przypadku dzieci ma szczególne znaczenie.

Gość recaro polecam
nawet 9-36

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
mojej córce ten do 18 kg posłużył do 3 latek, własnie kupilismy nowy taki do 36 kg coneco comet ;)

nad recaro myśleliśmy, ale jest dość twardy i dużo węższy do roemera. i synkowi było w nim niewygodnie.

Gość recaro polecam
ale jest najbezpieczniejszy :)

Gość a ja polecam montowane
tyłem, są bezpieczniejsze i chronia takie małe dzieci przed urazami karku

ale montowane tyłem są do 11 kg. chyba jest jeden do 18 ktory można tyłem montować, ale nie pamiętam nazwy i cena kosmiczna była. wiesz recaro może i bezpieczniejszy, choć w testach podobnie wychodzą, ale co z tego jak synek nie dal sie w nim zapiąć. po co mi fotelik ktorego nie będę mogła używać????

Gość recaro polecam
"wiesz recaro może i bezpieczniejszy, choć w testach podobnie wychodzą, ale co z tego jak synek nie dal sie w nim zapiąć. po co mi fotelik ktorego nie będę mogła używać???? " racja.

gryzzeldo teraz to już po ptokach :P nie kupię innego bo ten był za drogi zeby teraz zmieniać. gdybym znalazła go wcześniej to pewnie byśmy sie na niego skusili, ale niestety nie wiem dlaczego allegro mi w domu nie działa (kurcze nie potrafię wytłumaczyć dlaczego, jak tylko wejdę na allegro to komp się wiesza; pewnie zawirusowany już jest, albo to przez neta - mam łącze przez tel komórkowy) a w sklepach robili tylko wielkie oczy jak pytaliśmy o fotelik montowany tyłem dla dziecka powyżej 9 kg.

Gość a ja polecam montowane
mozna tez sprowadzic z zagranicy, wtedy jest wiekszy wybor, cena okolo 1500 zł sa takie do 18 kg i do 25 kg

Gość Sylwussx
polecam fajną stronkę z której można ściągać dużo fajnych plików filmów, zdjęć, muzykę, a także zarobić pieniądze. Klikając w poniższy link http://chomikuj.pl/?page=175369

Gość Sylwussx
polecam fajną stronkę z której można ściągać dużo fajnych plików filmów, zdjęć, muzykę, a także zarobić pieniądze. Klikając w poniższy link http://chomikuj.pl/?page=175369

duzo zalezy od dziecka jakie jest duze i jak rosnie szybko i duzo zalezy od fotelika neiktore sa do 18kg a sa bardzo male a niektore duze :) moj ma 2 lata i wyrosl z deltima pzreznaczonego 9-36 :/