Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość himera taka111

CZY NAPRAWDE WSZYSKIE KOBIETY UPRAWIAJA SEX ORALNY ZE SWOIMI PARTNERAMI????

Polecane posty

Gość himera taka111

Bo nie chce mi sie wierzyc zeby tak bylo a jak pytam koezanki to wszystkie deklaruja ze tak jest. Nawet na erotycznym zalozylam topik o tym ze maz chce oralu a ja sie brzudze ssac jego czlonka. Napiszcie mi czy naprawde kobiety sie nie brzydza tego ,czy tylko tak mowia ...

Gość himera taka111
bo ja nie absolutnie. i z tego co mi wiadomo u nas w rodzinie ani prababcia, ani babcia ani mama nie uprawiały sexu oralnego. niczego nie uprawiały .

Gość ale tak szczerze powiedzcie
nie odpowiem za wszystkie, ale tylko za siebie: tak, uprawiam :D

Gość Ingaa85
ja wręcz uwielbiam penisa Mojego. Nie wiem, ale sprawia mi to frajdę.

Gość guomi
nie wiem czy wszystkie ale ja uwielbiam :D

Gość hfsaduywa
aha , jak zalozylam na erotycznym ten topik to mi odpowiedzialy dziewczyny ze jestem proderyjan bo nie chce lykac spermy i brac malego do buzi. Dla mnie to obrzdiwe.

Gość 0100101
Liż mała liż!!!!!!!:D

Gość multimedia
wiesz, wydaje mi sie, ze wiekszosc babek uprawia taki rodzaj milosci nawet czesto slyszy sie, ze to obecnie norma ja osobiscie tez to robie mam znajome, ktore nie robia... roznie - jeden lubi czekolade, inny lubi jak mu nigi smierdza generalnie - jesli jest Ci z tym ok, to sie nie przejmuj najwazniejsze to dogadywac sie z partnerem

Gość wieczorowa sukienkaaa
to napisz im na erotycznym..ze one są bezpruderyjne..worki na spermę..jak łykają:)

A co jest obrzydliwego, jeśli nie jest to partner przypadkowy, tylko taki, którego kochasz, masz pewność, że nie jest chory i bardzo dba o higienę?

Gość super Gośka...
TAK! i zawsze są gotowe bo nie miewają nigdy migren:P:P:P TRELE MORELE! :d

Gość kajtuś
Dla wielu kobiet to nie jest nic przyjemnego ale ponieważ kochaja swoich mezczyzn chcą ich uszczesliwiac, odwzjemniac pieszczoty. Natmiast jeśli on nie zaspokaja cię oralnie jestes zwolniona z tego wobec niego.

Gość boncraft
czlonek w przeciwienstwie do waginy ma duzo ostrzejszy zapach i wtym caly problem

Gość kajtuś
to zależy u kogo.. przeciez na zapach ma wplyw to co jesz, hormony itd.. poza tym oczywiste jest że przed takim rodzajem seksu bierzecie prysznic.

Gość Mirkrominii
Ja sie kiedys brzydzilam ale nie jest to takie zle tak naprawde Jesli sie kocha to chce sie sprawic przyjemnosc kochanemu wiec wtedy wszystko sie zmienia

Gość boncraft
i jest bardziej krzaczasty, co zwieksza pradopodobienstwo wystapienia wlosa w buzi

Gość czarymaryhokuspokus
bazienka, jesteś tą samą osobą, która pisała w temacie "seks analny przyjemność czy zboczenie"?

Gość gwiazda hilyłudu
chcesz faceta mieć , loda robić musisz umieć:D co tam ,że później zwymiotujesz , będziesz szczuplejsza:P

Gość katatinna
ja to w sumie lubię, ale są techniki w których jest mi lepiej. Mam teraz nowego partnera, kocham go i jest nam w lozku bosko, ale nie zrobie mu tego. Jak ktos napisal wyzej to uwlacza kobiecie.

raczje maja te faceta, które nie robią z siebie taniej..dopisz sobie:) sex namiętny obywa sie bez sztucznych poz i orali.

Gość boncraft
generalnie jak go posmarujesz dzemem truskawkowym to jeszcze jakos ujdzie

Gość czarymaryhokuspokus
11:27 [zgłoś do usunięcia] bazienka powiem tyle- jak pierwszy raz to robilam, to wylam z bolu a moj facet glupio pytal czy mi pzyjemnie. Potem bylo latwiej, mniej bolalo, miesnie sie rozluznily- tak po 5 razach. Tylko zeby mięśnie sie nie spięły spowrotem, trzeba to robić w miarę regularnie. Orgazmu brak. Moze jakieś (śladowe!) przyjemne doznania ze względu na stymulecje od tyłu- punkt G np. Ale ogólnie mam dyspereunię (ból przy stosunku) i z penetracji jeszcze w życiu orgazmu nie miałam. A facetom zanim zaczną namawiać swoją kobiete, radzę wypróbować- wsadźcie sobie w tyłek choćby wibrator i poruszajcie przez conajmniej 5 minut energicznie. I co? Przyjemnie? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4024&start=8490

Gość czarymaryhokuspokus
chciałam tylko zapytać, czy wyleczyłaś dyspareunię? bo u mnie kiepsko, zaczynam właśnie terapię i też załamka, bo wolę oral od stosunku, bo umieram z bólu. Wykluczyłam suchość pochwy itd. Udało Ci się jakoś?

Nie wiem, czego tu sie brzydzic przy stalym partnerze :P Jak jest umyty i czysty, to aż sam sie prosi, zeby go wziac du buzi, jak tak sobie ladnie stoi, różowiutki :D

baby to są głupie. Facet jest wzrokowcem...patrzy i mu stoi. Juz moze sie seksic.. a kobieta? od patrzenia nic jej nie jest, trzeba cos powiedziec, dotknac..wiec łaski faceci nie robią, że robią wam oralnie. Wtedy on napalony i ty..on wzrokiem..ty dotykiem:) a takie..wez zrob oral, anal.pozycja taka..to jak w burdelu aby jemu bylo dobrze i szybko..głupie jestescie jak nic.

Gość aaaaaaaaaaff
Ja zrobiłam to mężowi tuż przed ślubem , po 3,5 roku wsółżycia waginalnego i wcale mnie nie namawiał. Sama chcciałam spóbować. Lubię sprawiaćmu przyjemność. Oczywiście najpierw kąpiel ;) Połykanie tez nie stanowi dla mnie żadnego problemu, już bardziej mój mąż sprawia wrażenie przejętego, chyba dlatego, że boi się mnie urazić...Obrzydliwe jest robienie loda obcemu facetowi na imprezie...

Gość czarymaryhokuspokus
nie, nie chcialam w zaden sposob Cie urazic! jesli tak jest, to zaraz zglosze do usuniecia i przepraszam. Chodzi mi glowie o te dyspareunie. Bo u mnie nie widac poprawy...

Gość carbon kid
Zdaniem niektórych oral to nie sex....tylko pieszczotki...:p traktują to jako gre wstępną..... ja sobie nie wyobrażam że mogłabym tego nie robić z moim facetem....uwielbiamy to...