Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amanndea

Gdzie jedziecie na wakacje

Polecane posty

Gość Amanndea

Kazdego roku staram sie poznac nowe panstwo. Tego roku nie mam pomyslu . Oczywiscie poza Europa, bo pobieznie juz nam.

Na wakacje jeszcze nie mam planow ale na swieta jade do Amsterdamu na 4 dni :classic_cool: bedzie sie dzialo :classic_cool:

Gość wdlksampppxm nnnn
mielno!

Gość zahijaj
Do Hiszpanii za grosze (dzieki biurowi FunClub z Poznania)

Piszecie ze Zakopane jest najbardziej przereklamowane a nie mozna się opedzić od przyjezdzających ,sama jestem przykładem bo gości mamy full non stop

Gość a ja kocham Zakopane
byłam rok temu,w te wakacje też się wybieram,uwielbiam polskie góry

oczywiście że Zakopane jest super,ale narzekają tylko Ci którzy zamiast ruszyć sie w góry to siedzą na kwaterach od czasu do czasu wyjdą na krupówki i jeszcze narzekaja ze tam nie ma gdzie palca włożyc-do Zakopanego nie jedzie sie po to aby po sklepach połazic tylko po górach a wszystkich którzy kochają góry -Zapraszam

dokładnie,zgadzam się z ewą,a przy okazji skoro jesteś z Zakopanego to zapewne masz kwaterki do wynajęcia,może podrzucisz mi jakąś ofertę bo wkrótce się do was wybieram więc może akurat skorzystam z Twojej oferty

ja na urlop dopiero we wrześniu bo całe lato nad morzem i tydzien w Szklarskiej Porębie potem w październiku 2 tyg w Turcji lub gdzieś indziej

oczywiście mamy kwatery i bardzo piękny widok na całe zakopane z góry no i na góry,zostawiam ci mojego meila ,bussi111111@wp.pl

a masz może jakąś stronkę internetową żebym mogła od razu podglądnąć co i jak?

stronki nie mam bo się nie reklamujemy ale na meila mogę Ci wysłać parę fotek z widokami i kwaterami

to ja poproszę jeśli można na maila jolcia20@buziaczek.pl

ok. wyslę napewno ale po południu bo teraz zaraz zmykam do pracy....Pozdrawiam

Gość destroyed detroit
przenoszę się z laptopem do drugiego pokoju...

ja jade do Polski bo dawno nie byłam nad morze lalala

Gość Magda.Mała.Mi
A mi się marzy Hiszpania - Costa Brava albo Costa de Sol. Najprawdopodobniej wyjadę do Lloret de Mar, bo jest taniej niż w Maladze. Słyszałam też, że jest ładna plaża i czysta woda. No i blisko do Barcelony. Tutaj znalazłam przykładowe ceny w Hiszpanii, dla tych bardziej zainteresowanych: http://europatour.pl/index.php/2010/03/03/ceny-w-hiszpanii/

Gość brukselka9
A ja powiedziałam po wakacjach w tamtym roku ze jesli mam wypoczywać za te same pieniadze nad naszym Morzem a np. w Turcji to wole ta druga oferte.Stad moje wakacje w tym roku beda tutaj http://www.orbistravel.pl/wczasy,TR-AYT,ID-TRAGARDENI

Mnie już od dawna marzyła się Dominikana. Widziałam zdjęcia znajomych i się zakochałam. Nie bylismy od 2 lat na wakacjach, więc w tym roku nie odpuszczę. Co do wyjazdu, to znalazłam sobie tutaj: http://www.allinclusive.com.pl/ wczasy. Wychodzi 5500/ os., więc jak na dominikanę chyba ok.

Gość fanfaran
ja na długi weekend wybieram się do Białowieży. będę odpoczywał, jeździł rowerem i nigdzie nie będę się musiał spieszyć:) dużo osó nawet nie wie ile tam jest ciekawych miejsc - http://byway.pl/miejsca-wydarzenia.aspx?lid0=2&q=bialowieza&geo=&. ja się tam wybieram ze znajomymi na kilka dni i jestem pewien, że będzie super.

Gość a mi sie marzą meladiwy
w tym roku chorwacja ewentualnie do niemiec :) i chyba bym sie bardziej cieszyła z drugiej opcji :)