Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mam z tym zrobic

Fatalne zauroczenie - on jest śmieciarzem

Polecane posty

Gość nie wiem co mam z tym zrobic

:(

Gość dsfds
wystaw smieci

Gość niunka1991
ja kiedyś tez poznalam takiego beznadziejne typa ... ochyda ... brzydki bezrobotny i do tego usiłował mi wmówić że jestesmy dla siebie stworzeni ja 2 lata do 20 on 2 lata po 30 ... zal .. narzucał sie i pisał co to on za cudo nie jest ... kłamał nawet ze ma mature a pisał gorzej niż dziecko z podstawówki ... po prostu koszmar

Gość Opierdziane_Gacie
lepszy smieciarz niz ksiundz !!

Gość Poznaj Go
No i co z tego, że jest śmieciarzem? Jak słusznie napisał tu mój poprzednik, jeśli On Cię interesuje, to najpierw poznaj się i dowiedz, jakim jest człowiekiem. Wśród znajomych mojej ciotki jest małżeństwo z dorosłymi już dziećmi, w którym mężczyzna większość życia spędził pracując jako śmieciarz. Ja przez znajomych też znam tę rodzinę od ok. 15 lat i powiem Wam z ręką na sercu, że mało kto spośród innych moich znajomych (wszyscy z wyższym wykształceniem) może się z nimi równać - wychowali dzieci na porządnych ludzi, przekazali im wiele wartości, jakich brakuje większości społeczeństwa, a sami uczciwie pracowali. Dzisiaj żyje im się też dostatnio - mają piękny samochód i wybudowali dom. A znajomi zawsze mogli liczyć na ich pomoc w razie kłopoytów. Wszyscy szczerze ich podziwiają.

Gość uihki
czuję popęd

Gość checki
smieciara to ty jestes .... on jest wykwalifikowanym pracownikiem MPO